BEWEGING

De mens is gemaakt om te bewegen. Het Longevity Lifestyle Center biedt de meest innovatieve vormen van beweging om jou te helpen vitaler te worden in minder tijd én op een leuke manier.

Onze bewegingsconcepten Total Gym en Milon vind je niet in de reguliere sportschool. Laat staan onze sfeer, het totaalconcept, de persoonlijke aandacht en focus op resultaat.

 

MILON Q CIRKEL - FIT IN 35 MINUTEN

De Q-line is de allernieuwste lijn van Milon Cirkel op het gebied van sport.

De Milon Cirkel staat voor 35 minuten sporten op apparaten die opgesteld staan in een kring waar je met maximaal twaalf mensen tegelijkertijd kunt sporten. Dit concept is er voor de beginnende én gevorderde sporter, maar vooral voor de sporter met weinig tijd. Er wordt van je verlangd dat je twee keer per tien dagen 35 minuten komt trainen. Het Longevity Lifestyle Center hanteert een 100% resultaatgarantie. Niet tevreden? Dan heb je geen verplichting om je contract volledig af te maken. Je kunt altijd terecht, hoeft niet te wachten op toestellen en wordt door het display op het systeem uiterst nauwkeurig gecoacht om de juiste beweging te maken op het juiste tempo."

Geen gedoe met gewichten. Het systeem stelt zich automatisch in met behulp van jouw persoonlijke polsband. Deze zorgt er voor dat o.a. de hoogte van de zitting altijd juist gepositioneerd is en de weerstand op jouw niveau wordt aangepast. Je traint dus altijd veilig en effectief.

TOTAL GYM - ELEVATE CIRCUIT

ELEVATE training is de eerste FUN!ctionele circuittraining

Tijdens deze training worden 6 speciale systemen ingezet om in circuitvorm FUN!ctioneel en veilig te trainen met het eigen lichaamsgewicht. Gebaseerd op de bewezen functionele trainingsprincipes van de Total Gym PowerTower en GTS. De 5 professionele fitness apparaten passen het unieke concept van incline-training toe. Hierbij wordt afhankelijk van de aanpasbare hellingshoek een percentage van het eigen lichaamsgewicht ingezet als weerstandsmethode in plaats van traditionele gewichten waar de meeste fitnessapparatuur op gebaseerd is.

YOGA-LESSEN: VINYASA OF YIN

Deze 60 minuten durende Yoga les van Marion houdt of maakt jou helemaal zen en soepel! Je leert de beginselen van yoga, dus iedereen kan meedoen! Wij zorgen dat je yogamat klaar ligt in de Longevity Yoga Studio. Meldt je aan voor een gratis en vrijblijvende proefles op de volgende tijden. Maximaal 4 personen per les. Namasté! 

Yin Yoga is geschikt voor zowel beginnende als de meer ervaren deelnemers en voor mensen die kampen met blessures of klachten aan het bewegingsapparaat. Met behulp van zittende of liggende houdingen die lang worden aangehouden (3 tot 5 minuten) wordt zowel bindweefsel en gewrichten flexibeler en sterker. Hierdoor ontstaat meer flexibiliteit en ruimte rondom knieën, heupen, heiligbeen, rug, schouders en nek. Ideaal als afwisseling opv krachttraining, hardlopen, zwemmen, of andere sporten, om bindweefsel en gewrichten te herstellen en te versterken.

Vinyasa Yoga
De les bestaat uit een dynamische flow. Vloeiend, zacht maar krachtig bewegen. Je flowt als het ware van de ene naar de andere houding in een serie. Er ligt veel aandacht voor het creëren van een bepaalde sensatie (en niet het 'perfecte plaatje' na bootsen). Op deze manier ontstaat er een juiste balans tussen een fysieke uitdaging en mentale kalmte en zal je na de les met nieuwe energie de deur uit stappen. Een Vinyasa les geeft je lichaam de kans om afvalstoffen af te voeren en je huid krijgt een gezonde glans. Deze les is geschikt voor zowel beginnende als (half)gevorderde deelnemers.

Yoga-lessen vallen niet binnen het abonnement maar worden apart in rekening gebracht. Vraag naar onze voordelige strippenkaart.

TOTAL GYM - GRAVITY SMALL-GROUP TRAINING

Total Gym GRAVITY training is een small-group FUN!ctionele en veilige training waarbij je de zwaartekracht uitdaagt met je eigen lichaamsgewicht onder begeleiding van een Personal Trainer.

Tijdens een GRAVITY les krijg je een eigen Total Gym GTS tot je beschikking waarmee je in 30 minuten een volledige full-body workout kunt realiseren. Met dit systeem heeft de Personal Trainer meer dan 300 verschillende oefeningen tot zijn beschikking om een effectieve worktout gericht op conditie, kracht en balans vorm te geven.

GRAVITY trainingen zijn geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde sporter omdat de glideboard in hoogte versteld kan worden en daarmee een percentage van je eigen lichaamsgewicht als weerstand gebruikt.

Total Gym GRAVITY lessen vallen niet binnen het abonnement maar worden apart in rekening gebracht. Vraag naar onze voordelige strippenkaart.

GEÏNTERESSEERD? VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN!