CUSTOMER JOURNEY

CUSTOMER JOURNEY

Wij brengen lifestylefactoren in kaart die de persoonlijke vitaliteit laten zien waardoor figuur- en huidverbeterende behandelingen succesvoller gedaan kunnen worden.

Verstoringen op het gebied van voeding, hoeveelheid micronutriënten, hormoonbalans, beweging, effecten van nicotine, drugs, zon en luchtvervuiling hebben ieder hun eigen effect op de behandelingen.

Op basis van de volgende informatie, verkregen door onderzoek en analyse, kunnen wij een veel beter en resultaatgerichter totaalprogramma adviseren.

Het persoonlijke vitaliteitsprofiel om de individuele vitaliteit te versnellen en te verhogen verkrijgen wij aan de hand van de volgende testen:

 

ULTRATONE

Ultratone, al 40 jaar marktleider in biostimulatie, activeert vitaliteit op celniveau voor succesvolle figuurcorrectie, huidverbetering en anti-aging.

Ultratone kan ingezet worden voor vetreductie, verbetering bloed- en lymfecirculatie, spiertraining, huidversteviging, pijnbestrijding, herstelbevordering en is hét alternatief voor chirurgische facelifts.

GENEO+

Laat de huid stralen van vitaliteit dankzij de 5-in-1 Super Facial.

Dankzij de toepassing van OxyGeneo, TriPollar-radiofrequentie en Ultrasound in één behandeling pakt Geneo+ huidverbetering op alle niveas aan. Niet voor niets heeft het Geneo+ systeem de cosmopiltan prix de beauté award gewonnen als beste huidverberende behandeling.