Met 4 professionele Bioenergy™ systemen biedt Ultratone een passende oplossing voor elke Professional.

De toekomst van uw salon, praktijk of centrum start VANDAAG...

ULTRATONE biedt alles-in-één oplossingen voor Schoonheidssalons, Diëtisten, (City) SPA's, Fitness centers, Health Clubs en Medisch Esthetische Klinieken waarmee cliënten de resultaten behalen die ze verlangen. Kies afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden het juiste Ultratone Bioenergy systeem.

Ultratone DREAMSHAPER™ Futura® Ultra Pro

De Futura Ultra Pro is het eerste uitbreidbare Bioenergy platform van Ultratone. De DREAMSHAPER bevat alle technologieën voor zowel gelaat als lichaam en is daarmee het multi-inzetbare systeem dat gebruikt kan worden om aan alle body- en faceshaping wensen van cliënten te voldoen.

Gebaseerd op 50 jaar wetenschappelijk onderzoek en medische kennis lanceert Ultratone de nieuwe Bio Energy Synchronised Technologies (B.E.S.T) en de unieke LUMITM transmitters. De pionier van Biostimulatie verstevigt hiermee haar positie als wereldleider op het gebied van Professionele en non-invasieve esthetische behandelingen.

Futura ULTRALIFT®

Met UltraLift van Ultratone wordt de meest onderschatte huidlaag (SMAS-laag) in huidverbetering effectief aangepakt voor een verhoogde spiertonus terwijl gelijkertijd de collageen- en elastineproductie wordt verhoogd. Het resultaat is een non-chirurgische facelift.

Gedurende een Biostimulatie sessie met de Facial Activator worden bio-elektrische signalen via 20 facial leads aan het gelaat afgegeven. Deze signalen dringen vervolgens door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren.

De Ultratone signalen zorgen ervoor dat spieren samentrekken net alsof het een natuurlijk signaal van de zenuwen heeft ontvangen. Spieren worden hierdoor getraind verstevigd, versterkt en gelift. Anders dan bij vrijwillige gelaatstraining, die expressie rimpels kunnen verergeren, zullen de Ultratone impulsen die aan de spieren worden afgegeven het gelaat gladder maken, liften, verstevigen en verjeugdigen om zo de tekenen van huidveroudering te bestrijden.

Biostimulatie behandelingen kunnen gebruikt worden voor een non-chirurgische facelift, spierversterking, reductie van fijne lijntjes, huidverbetering, verbetering microcirculatie, lymfedrainage en bindweefselreparatie.

ULTRATONE FUTURA® PRO Het Bioenergy™ Multi System

Naast Biostimulatie maakt het Futura Pro systeem gebruik van diverse andere Bio-energieën (Bioenergy) zoals Chromotherapie (kleurtherapie), Biofrequentie, Micro-currents en Ultrasound. Het Ultratone Futura Pro Systeem laat deze technieken bovendien daadwerkelijk met elkaar samenwerken op een fysiologisch correcte manier.

De combinatie van alle vooraanstaande technieken uit de medische, therapeutische en esthetische wereld in één multifunctioneel systeem stelt u als specialist in staat vele verschillende behandelingen te geven voor zowel gelaat als lichaam voor hem en haar.

EXCEL® PRO 51 Topprogramma's voor holistische gelaat en lichaamsbehandelingen

Zoals zijn naam doet vermoeden is dit stijlvolle professionele systeem ontworpen om te excelleren.
De Ultratone ExcelPro is ideaal voor professionele behandelingen in Fitness centra, Fysiotherapeutische praktijken of instituten die zich voornamelijk willen richten op Biostimulatie van Ultratone voor het lichaam. Dit is het laagst geprijsde systeem van Ultratone in de lijn professionele systemen. Het kenmerkt zich door een eenvoudige bediening, gecombineerd met schier oneindige mogelijkheden om de parameters van de programma's aan te passen.

De ExcelPro is met recht de beste machine op het gebied van elektrotherapie en brengt de meest comfortabele golfvormen ter wereld voort.

10 Redenen om te kiezen voor ULTRATONE

1. Authenticiteit

Er zijn maar weinig cosmedische systemen die een eigen technologie hebben ontwikkeld.

Ultratone is grondlegger, innovator en marktleider op het gebied van Biostimulatie.

Hoewel andere ondernemingen in de wereld wellicht het concept van lichaamseigen impulsen hebben geïmiteerd blijft Ultratone echter de voorloper en marktleider in de applicatie van Biostimulatie gericht op spierversteviging, versterking, vetreductie en huidverbetering.

Biostimulatie is dan ook niet te vergelijken met andere vormen van elektrische spierstimulators (EMS) of TENS systemen.

2. Meervoudige werking

Biostimulatie is een geavanceerdere vorm van elektrische spierstimulatie die met het lichaam communiceert.

De gepatenteerde Ultrawave golfvormen dringen door tot in de huid, het bindweefsel, het vetweefsel, de spiermassa en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie.

Biostimulatie pakt alle oorzaken van een esthetisch probleem gelijktijdig aan

Geen aparte systemen voor vetreductie, lymfedrainage en/of spierstimulatie maar een alles in één oplossing om in een snelle walk-in en walk out behandelsessies complete resultaten te verkrijgen.

3. Multi inzetbaarheid

Biostimulatie kan worden toegepast om uiteenlopende doelen te bereiken en/of klachten te verminderen.

Biostimulatie kan gelijktijdig worden ingezet voor:

Figuurcorrectie | Anti-cellulite | Anti-aging
Huidverbetering | Pijnbestrijding | Meer energie | Lymfedrainage | Rehabilitatie |
Bodybuilding  | Omvang vermindering | Verbeterde flexibiliteit | Verbeteren sportprestaties
...

...en meer.

4. Multi tasken

De combinatie van Biostimulatie met diverse andere Bio-energieën (Bioenergy) biedt een oneindig aantal behandelopties waarbij multi-tasken vanzelfsprekend wordt.

Lichaam en gelaat kunnen afzonderlijk of tegelijkertijd worden behandeld.

Of uw cliënt nu microstroom behandelingen, gelaatsverjonging, lifting, Biostimulatie, omvangreductie, anti-cellulite sessies of ultrasound emissies van de speciale applicator nodig heeft, het Unified Treatment System vertegenwoordigt een uniek kennisdomein, klaar om u en uw cliënten te dienen. U kunt met de unieke multi-body programma's per lichaamsgebied bovendien het juiste programma selecteren.

5. Aanvullend

Wanneer u een van onze systemen als middelpunt van uw onderneming laat fungeren verhoogt het de werking en omzet van uw huidverzorgingsproducten, voedingssupplementen, bewegings- en voedingsadviezen.

Behandelingen kunnen grotendeels handenvrij worden uitgevoerd en zijn moeiteloos te combineren met de door u gevoerde producten en diensten.

Een Ultratone Bioenergy systeem biedt u op deze manier de mogelijkheid om een totaaloplossing voor elk esthetisch probleem te bieden.

6. Ongeëvenaarde Resultaten

Doordat wij een esthetisch probleem op meerdere fronten tegelijk aanpakken ben je verzekerd  van complete resultaten.

Ultratone Bioenergy systemen geven direct resultaat; al binnen een proefbehandeling van 15 minuten.

Dit is de ideale manier om nieuwe cliënten te overtuigen van de werking en ze te motiveren om een kuur te boeken. De ongeëvenaarde resultaten op lange termijn stimuleren de mond-tot mond reclame.

Bekijk hier voor en na resultaten die door onze Ultratone instituten behaald zijn.

7. Gefabriceerd in de EU

Kwaliteit door vakmanschap. Ultratone systemen worden gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk, in eigen fabriek, volgens de strengste productienormen.

Ultratone systemen voldoen aan de Europese fabrieksstandaarden, zijn
CE-gemarkeerd en FDA-approved.

Ultratone Scientific Instruments Ltd heeft daarnaast een certificaat van goedkeuring ontvangen van Bureau Veritas Quality International dat zij voldoet aan de vereisten van Medische Systemen (Directive 93/42EEC, plus EN60601-1: 1993 Medical Electrical Equipment General Requirements for Safety; IEC 601-2-10: 1987, Safety of Nerve and Muscle Stimulators and BS EN 60601-1-2: 1993 Electromagnetic Compatibility). Alle systemen ondergaan een grondige kwaliteitscontrole alvorens deze de fabriek verlaten.

 

8. Betrouwbaarheid

Ultratone zet de industriestandaard voor betrouwbaarheid.

Onze systemen zijn gebouwd om optimale duurzaamheid te bieden en hebben 5 jaar garantie!

Niet zelden komen wij systemen tegen die al meer dan 15 jaar in gebruik zijn. Het foutpercentage (aantal systemen met een defect) is ongekend laag. Mocht er iets mis gaan dan kunt u altijd rekenen op de Ultratone Servicedienst.

9. Rendabel verdienmodel

Het alles-in-één concept van de multifunctionele

Bioenergy systemen geeft u als professional een scala aan mogelijkheden om de investering op korte termijn terug te verdienen.

De rentabiliteit is juist in deze tijd een belangrijk voordeel. In de praktijk blijkt dit zich te bewijzen. Wij houden een conservatieve terugverdientijd van 11 maanden aan waarbij u al heeft verdiend vanaf de eerste behandeling. Dat dit sneller kan bewijst een van onze recent geopende instituten, die binnen twee weken al meer dan de helft van het aankoopbedrag heeft terugverdiend.

10. Excellente Support

Wanneer u een investering in apparatuur doet, wilt u verzekerd zijn van optimale support. Wij realiseren ons dat uw cliënten rekenen op de behandeling die ze hebben geboekt, en dat het uitermate vervelend is indien u een behandeling af moet zeggen vanwege een defect aan uw systeem. Ultratone heeft permanent een backup systeem klaar staan dat in no-time bij u wordt bezorgd in het zeldzame geval van een defect.

Onze support in het kort;

24-uurs Service - 5 jaar garantie - Onbeperkt kosteloze trainingen - Promotionele ondersteuning
Betaalopties op maat - Inruilvoordelen
en 
méér.

Vraag onze instituten gerust naar onze service en de kwaliteit van de apparatuur.