VOOR PROFESSIONALS

LONGEVITY VOOR PROFESSIONALS

Vanuit de Longevity-filosofie selecteren wij producten en methoden die erop gericht zijn de welzijn van cliënten te verbeteren en die voldoen aan hoogwaardige en verantwoorde eisen en veiligheidsnormen. Hieronder treft u een overzicht van onze mogelijkheden.

Wij werken graag samen met Professionals die hun vak goed opgeleid, met plezier en passie, verstaan. Wij kennen verschillende gradaties waarin Professionals met onze visie op vitaliteit verbonden zijn. Salons die één of meerdere bouwstenen van de Longevity-filosofie aanbieden zijn te herkennen aan het ‘Longevity Certified Keurmerk’. Zo zien cliënten in 1 oogopslag of ze aan het juiste adres zijn. U kunt onze aanpak volledig omarmen of integreren binnen uw eigen methodes en visie op ‘lekker in je vel zitten’. Wij besteden veel aandacht aan training, actuele kennisoverdracht en marketingondersteuning. Zo werken wij met u en uw cliënten aan een vitale wereld!

TESLA MED SOLUTIONS

Tesla Med zorgt voor een revolutie op medisch-esthetisch gebied door de werkingsmechanisme en effectiviteit van verschillende krachtige esthetische technologieën te integreren waardoor het gebruik van andere op de markt verkrijgbare systemen overbodig wordt. Eén enkele behandelsessie overtreft alle verwachtingen.

Tesla Med ION STREAM 680 PRO is het eerste systeem, uniek in de wereld, dat gebruik maakt van een generator van ionen stromen (Ion Flows) en microstromen met packet sampling.

Tesla Med is het eerste systeem ter wereld dat meer dan 10 verschillende indicaties kan behandelen.

BIOLINE JATÒ

Al 45 jaar expert in beauty secrets voor de huid. Geïnspireerd door de natuur en effectief door biotechnologie.

Bioline Jatò werd opgericht in Trento, Italië, dankzij de intuïtie, de passie en de vastberadenheid van Clara Macchiella Corradini. Haar ondernemersreis begint begin jaren '70, wanneer Clara besluit een professionele school voor huidspecialisten te openen, en later de SEA - Superior ExpertBeauty Academy, een ISO 9001 gecertificeerde specialisatie academie.

Vanuit de dagelijkse praktijkervaring wordt al snel duidelijk dat er behoefte is aan zeer effectieve huidverzorgingsproducten. Daarom wordt in 1979 Bioline opgericht, om een methode aan te bieden die bestaat uit professionele producten en behandelingen die in perfecte synergie tot 100% aanpasbare oplossingen voor elk huidtype en esthetisch probleem leiden.

Dankzij de Face & Body Projecten worden je cliënten gedurende het jaar meegenomen op een sensoriële reis waarbij op basis van de seizoensgebonden huidbehoefte productlijnen gerouleerd worden. Zo combineren wij huidverbetering met wellness.

ULTRATONE

Ultratone, al 40 jaar marktleider in biostimulatie, activeert vitaliteit op celniveau voor succesvolle figuurcorrectie, huidverbetering en anti-aging.

Ultratone kan ingezet worden voor vetreductie, verbetering bloed- en lymfecirculatie, spiertraining, huidversteviging, pijnbestrijding, herstelbevordering en is hét alternatief voor chirurgische facelifts.

INNOAESTHETICS

Maak kennis met een complete lijn dermocosmetics, uitsluitend beschikbaar voor de échte huidprofessional.

InnoAesthetics biedt een complete range producten die door de professional kunnen worden ingezet om specifieke huidproblemen aan te pakken. Daarnaast wordt een compacte lijn thuisverzorgingsproducten aangeboden die naadloos aansluiten op de behandeling in de praktijk, en in vele gevallen als voorbereiding dienen op de professionele behandeling conform specifieke behandelprotocollen.

TOTAL GYM

Sinds 1976 laat Total Gym sporters met hun eigen lichaamsgewicht de zwaartekracht uitdagen dankzij de hellingshoek van de gepatenteerde glideboard – Always Inclined.

Total Gym is al 40 jaar wereldwijd marktleider in zeer effectieve functionele trainingsmethoden afgestemd op de meest uiteenlopende individuele behoeften. Deze innovator biedt een zeer professionele lijn van producten die te vinden zijn in duizenden fitnessfaciliteiten, universiteiten, personal-trainingstudio’s en gezondheidsclubs over de gehele wereld. De focus ligt op gewichtsverlies, revalidatie en het verbeteren van sportprestaties en conditie. Met 24 miljoen wereldwijde workouts per jaar speelt Total Gym in op de laatste fitnesstrends.

EDUCATIE

Wij kunnen en willen mensen pas echt goed helpen als wij de nieuwste wetenschappelijk bewezen methoden inzetten. Onze inmiddels zeer uitgebreide kennis van zaken delen we graag met u!

De nieuwste wetenschappelijke inzichten en trends op beauty-, wellness- en gezondheidsgebied vertalen wij continu in de meest effectieve aanpak binnen de Longevity-filosofie. Zo kan ons Expertteam de meest nieuwe kneepjes toepassen, en stimuleren wij tegelijkertijd onze klanten cosmetisch en cosmedisch wijzer te worden tijdens onze masterclasses, trainingen en workshops. Door de interactie ter plekke ontstaat er een mooie win-win en helpen we met elkaar veroudering echt de wereld uit!