BIOLINE JATÓ - A BEAUTIFUL SECRET

De geest van een Italiaans familiebedrijf

Bioline Jatò staat voor kwaliteit, onderzoek en professionaliteit. Dit zijn de fundamentele waarden van een bedrijf dat al veertig jaar lang voortdurende wetenschappelijke innovatie van zijn producten combineert met een geconsolideerde werkmethode die in staat is de resultaten te optimaliseren en succeszekerheid te garanderen. De ontwikkeling van innovatieve formules en speciale behandeltechnieken voor de huidprofessional is de missie van een bedrijf dat is ontstaan vanuit de intuïtie van de oprichtster en de toewijding van haar familie. Kwaliteit, wetenschappelijke onderbouwing en passie voor de wereld van huidverbetering zijn de geheimen van het succes van dit merk dat huidprofessional over de hele wereld voor zich heeft gewonnen.

VROUW, ONDERZOEK, OPLEIDING
A Beautiful Secret

donna-ricerca-formazione-1[1]
donna-ricerca-formazione-2[1]
donna-ricerca-formazione-3[1]

De oprichter

De intuïtie van een vrouw

Bioline Jatò werd in 1979 in Trento opgericht door de intuïtie, passie en vastberadenheid van Clara Macchiella Corradini. – Haar ondernemersavontuur gaat terug tot het begin van de jaren zeventig, toen Clara een professionele opleidingsschool oprichtte, die ze later samenvoegde met de ISO9001-gecertificeerde SEA Superior ExperBeauty Academy. Op de waarden kennis, opleiding en onderzoek richtte zij ook Bioline Jatò op.

“Voor het verwezenlijken van je dromen is altijd moed nodig: alleen met een sterke vastberadenheid en een oprechte passie voor wat je doet, is het mogelijk de doelen die je jezelf stelt te bereiken”.

Clara Macchiella Corradini

bioline-clara[1]

Vul het formulier in om informatie aan te vragen
OVER DE WERELD EN PRODUCTEN VAN BIOLINE JATÒ