OVER LONGEVITY

LONGEVITY-STATEMENT

Als je weet dat ons (lichamelijk) welzijn voor 25% door onze genen bepaald wordt en voor 75 % door levensstijl, dan is het leiden van een langer en gelukkiger leven dus beïnvloedbaar. Aandacht voor voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverbetering en kennis leidt tot optimale vitaliteit. Onze wetenschappelijk bewezen totaalaanpak begeleidt mensen verantwoord en langdurig naar hun meest vitale zelf. Goed in je vel zitten gaat over ouder worden door wijzer te leven. Natúúrlijk worden we ouder!

Longevity is de filosofie achter vitaal ouder worden en daardoor een langer gelukkig leven leiden. Dat zien wij zo:

Met een systematische totaalaanpak,
gericht op balans tussen voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverzorging en kennis is het mogelijk om het menselijk lichaam, in een welvaartswereld met onnodige verouderingsprocessen en gezondheidsproblemen, optimaal vitaal te maken.

gebaseerd op wetenschappelijk bewezen concepten,
Onze Longevity-aanpak herstelt de natuurlijke balans tussen innerlijke gezondheid en uiterlijke verzorging waardoor veroudering slechts nog geassocieerd wordt met ontwikkeling van wijsheid en niet alleen maar met verlies van vitaliteit. Onze uitgebreide kennis van wetenschappelijk bewezen methoden in combinatie met persoonlijk advies op maat, geeft inzicht in de nieuwste mogelijkheden om lichaam en geest weer in conditie te brengen en houden. Door een combinatie van speciale apparatuur voor lichaamscorrectie, innovatieve (huid)producten, voedings- adviezen, bewegingsmethoden en kennisoverdracht.

worden we vitaal ouder en leven we langer gelukkig! 
Als je weet dat ons (lichamelijk) welzijn voor 25% door onze genen bepaald wordt en voor 75 % door levensstijl, dan is het leiden van een langer en gelukkiger leven dus beïnvloedbaar. Longevity is de filosofie die ons team elke dag inspireert om met natuurlijke maatoplossingen klanten blij te maken. Wij delen onze kennis graag omdat wij geloven in het bouwen van bruggen tussen de beste expertises (voedingsdeskundigen, anti-aging artsen, huidspecialisten, personal trainers, fysiotherapeuten etc.) en daarmee vermenigvuldiging van concreet resultaat. Zo begeleiden we mensen verantwoord en langdurig naar hun meest vitale zelf en helpen we met elkaar veroudering de wereld uit! Goed in je vel zitten gaat over ouder worden door wijzer te leven. Natúúrlijk worden we ouder!