ONS TEAM

MAAK KENNIS MET HET TEAM

De bedenker van de Longevity-filosofie is Koen Welsch. zijn doel is om je te helpen je cliënten zo lang mogelijk in optimale vitaliteit en met een jeugdige uitstraling te laten genieten van het leven. Daarvoor heeft hij diverse ondernemingen opgericht.

Hieronder kan je meer lezen over het team dat verantwoordelijk is om deze filosofie in de praktijk te brengen.

koen_website versie

KOEN WELSCH

Directeur Longevity
Koen Welsch heeft meer dan 20 jaar ervaring in de esthetische en wellnessbranche als leverancier, accountmanager, marketingmanager en trainer van professionele huidverzorgingsmerken, medisch-esthetische apparatuur en voedingssupplementen.

Dankzij zijn diepgaande kennis van huidverzorgende ingrediënten, technieken op het gebied van medisch-esthetische apparatuur en (voedings)supplementen heeft Koen Welsch zich ontwikkeld tot een allround expert op het gebied van figuurcorrectie, huidverbetering, afslanken, voeding en vitaliteitsbevordering.
team LLC_website

TEAM LONGEVITY LIFESTYLE CENTER

Elena, Marion, Sander, Tjardy en Arna
Naast de teamleden van Longevity Lifestyle & Wellness hebben we een specifiek team voor ons Longevity Lifestyle Center.

Het Longevity Lifestyle Center is centraal gevestigd in Maarssen. Hier worden alle bouwstenen van de Longevity-filosofie aangeboden én hier presenteren wij alle producten van de topkwaliteitsmerken waar we mee samenwerken.

Longevity Lifestyle Center wordt gepositioneerd als de fysieke plek waar alle kennis, kunde, advies, expertise, toepassingen en producten uitgevoerd en toegepast door de Professionals voor de consument bij elkaar komt.
1571344696241

PATRICIA BUITENDIJK

Trainer Medisch Esthetische Technieken
Patricia heeft meer dan 35 jaar ervaring als CIDESCO en Stivas opgeleide huidspecialiste. Ze is gecertificeerd trainer en opleider voor schoonheidsspecialisten. Ze is sparringpartner en trainer voor de diverse cosmetische merken van Longevity lifestyle & wellness sinds de oprichting in 2009.
1549401386333

MARLIES ESMEIJER

International Beautytherapist
Marlies is CIDESCO opgeleid als internationaal schoonheidsspecialiste. Marlies is begonnen als stagiaire bij Longevity. Na afronding is ze sinds 2017 freelance teamlid van Longevity tijdens beurzen, trainingen en evenementen, waar ze haar sales capaciteiten heeft bewezen. Ze is bestuurslid van CIDESCO Nederland, verantwoordelijk voor PR.

Naast dat ze Beauty Manager is bij Lois skinstore is Marlies parttime betrokken bij Longevity Lifestyle & Wellness in de uitrol van Bioline Jatò en het Tesla Med systeem in de Benelux
Elena bouwman website versie

ELENA BOUWMAN

Schoonheidsspecialiste
Elena is een huidspecialist met een brede interesse in voeding, huidverbetering, fitness en body contouring. Dagelijks voert ze in het Longevity Lifestyle Center behandelingen uit met Ultratone, Bioline Jatò en InnoAesthetics. Daarnaast heeft zij een ondersteunende rol bij Longevity Lifestyle & Wellness.
Dora website versie

DOROTHY USLU

PR and Marketing Manager
Dorothy Uslu is een ervaren PR- en marketingmanager met uitgebreide ervaring in de cosmetica- en e-commercebranche. Gedurende haar carrière heeft Dorothy samengewerkt met gerenommeerde merken als Verbatim, Zebra Technologies, Displate en Poolse cosmeticabedrijven.

Ze heeft ook het promotieprogramma voor de Poolse cosmetica-industrie gecoördineerd, dat werd uitgevoerd onder toezicht van het Poolse ministerie van Economische Zaken. Dit programma omvatte B2B- en PR-activiteiten, waaronder het organiseren van het Poolse nationale paviljoen op talrijke handelsbeurzen, het regelen van ontmoetingen tussen cosmeticaproducenten en potentiële kopers tijdens studiereizen in Polen en buitenlandse handelsmissies, en het voeren van internationale reclame- en PR-campagnes. Dorothy is binnen Longevity Lifestyle & Wellness verantwoordelijk voor de Social Media en geeft leiding in het team Polen voor Longevity Lifestyle & Wellness
Jacqueline van den Bergen website

JACQUELINE VAN DEN BERGEN

Communicatie Strateeg
Jacqueline is via haar bedrijf Identidylle als marketing & communicatie strateeg sinds 2016 nauw betrokken de Longevity filosofie vorm te geven en de communicatie van de verschillende huidverbeterende merken en medisch-esthetische apparatuur.
resi_website versie

RESI HOOGENDAM

Total Gym GRAVITY Master Trainer
Resi heeft een grote passie om mensen in beweging te krijgen en te houden. Ze doet dit niet alleen in het Longevity Lifestyle Center maar ook in haar sportcentrum Yuwa Sports in Den Haag, dat ze van haar ouders overnam. Ze zoekt altijd naar allerlei manieren om de brede, inactieve doelgroep te activeren en te motiveren. Dit doet ze sinds 1983 via haar lessen, de radio, artikelen in vakbladen en de huis-aan-huis krant.

Na haar propedeuse bewegingswetenschappen en studio fysiotherapie was zij, door de jaren heen, docent aan diverse nationale en internationale aerobics- en fitnessopleidingen. Als Reebok master trainer leidde ze in de jaren ’80 veel instructors op in onder meer steps en slide. Resi is een geliefd presenter met haar up-to-date informatie en kritische kijk. Zij is van mening dat je in dit vak nooit uitgeleerd bent en is altijd bezig zichzelf te ontwikkelen door onder meer opleidingen te volgen, brede vakliteratuur te lezen en jaarlijks deel te nemen aan de IDEA World Convention.

Door haar brede, praktische en theoretische achtergrond is haar specialiteit het vertalen van theorie naar de praktijk, met het accent op functionele trainingsvormen. Momenteel is Resi naast haar centrum vooral actief als Total Gym GRAVITY Master Trainer.