ONS TEAM

MAAK KENNIS MET HET TEAM

Het team

koen-welsch

KOEN WELSCH

Directeur Longevity
Koen Welsch heeft ruim 15 jaar ervaring in de esthetische- en wellnessbranche als leverancier, accountmanager, marketingmanager en trainer van professionele huidverzorgingsmerken, medisch esthetische apparatuur en voedingssupplementen. Dankzij zijn diepgaande kennis met betrekking tot ingrediëntenleer van huidverzorging, technieken op het gebied van medische esthetische apparatuur en (voeding)supplementen heeft Koen Welsch zich ontwikkeld tot een all-round expert op het gebied van figuurcorrectie, huidverbetering, afslanken, voeding en vitaliteitsbevordering. Dit stelt hem in staat om op meerdere niveaus en binnen diverse disciplines te spreken en experts met elkaar te inspireren en te verbinden. Hierdoor is het Longevity expertteam ontstaan dat binnen het Longevity Lifestyle Center professionals ondersteunt in het begeleiden van hun cliënten.“
patricia-buitendijk

PATRICIA BUITENDIJK

Trainer Medisch Esthetische Technieken
Patricia heeft ruim 30 jaar ervaring in de Esthetische branche als Specialist, Docent, Accountmanager en Trainer,

ELENA BOUWMAN

Schoonheidsspecialiste
resi-hoogendam

RESI HOOGENDAM

Total Gym GRAVITY Master Trainer
Resi heeft een grote passie om mensen in beweging te krijgen en te houden. Ze doet dit niet alleen in het Longevity Lifestyle Center maar ook in haar sportcentrum Yuwa Sports in Den Haag, dat ze van haar ouders overnam. Ze zoekt altijd naar allerlei manieren om de brede, inactieve doelgroep te activeren en te motiveren. Dit doet ze sinds 1983 via haar lessen, de radio, artikelen in vakbladen en de huis-aan-huis krant.

Na haar propedeuse bewegingswetenschappen en studio fysiotherapie was zij, door de jaren heen, docent aan diverse nationale en internationale aerobics- en fitnessopleidingen. Als Reebok master trainer leidde ze in de jaren ’80 veel instructors op in onder meer steps en slide. Resi is een geliefd presenter met haar up-to-date informatie en kritische kijk. Zij is van mening dat je in dit vak nooit uitgeleerd bent en is altijd bezig zichzelf te ontwikkelen door onder meer opleidingen te volgen, brede vakliteratuur te lezen en jaarlijks deel te nemen aan de IDEA World Convention.

Door haar brede, praktische en theoretische achtergrond is haar specialiteit het vertalen van theorie naar de praktijk, met het accent op functionele trainingsvormen. Momenteel is Resi naast haar centrum vooral actief als Total Gym GRAVITY Master Trainer.