DEEP... LIES WITHIN

DEEP SKINCARE IS JUIST DAT WAT HET AL ZEGT: HET GAAT OVER EEN ‘DEEP’ DAT MEER OMVAT DAN ALLEEN MAAR WAT AAN DE OPPERVLAKTE LIGT.

Deep’ te zijn, betekent zelfzorg die van binnenuit komt; alleen dan kunnen we een echte balans ervaren tussen ons innerlijk en uiterlijk en kunnen we waarlijk vanuit ons binnenste bestaan.

Deep Skincare is voor iedereen en dat is de reden dat Deep Skincare geen foto’s gebruikt van modellen, actrices, of ‘extreem mooie’ mensen om haar producten aan te prijzen en de nadruk uitsluitend op uiterlijke kenmerken ligt. We begrijpen individuele gevoelens rondom schoonheid en weten dat schoonheid een persoonlijke beleving is.

Het is ons doel onze cliënten van tijd tot tijd te helpen ontsnappen aan hun dagelijkse routines door een speciaal moment voor zichzelf te nemen. Een moment dat direct op henzelf is gericht en niet op de routines en rituelen waar we ons voortdurend aan moeten onderwerpen.

DE DEEP SKINCARE MISSIE

… De wereld waarin we leven kan hard zijn, maar toch wordt van ons verlangd dat we volharden, werken, onze kinderen opvoeden en blijven doorgaan, ondanks de levenslessen die soms hard aankomen. Zonder een essentiële innerlijke balans zullen we nooit in staat zijn om boven die obstakels en uitdagingen uit te stijgen en ze met voldoende zelfvertrouwen tegemoet te treden om ze te overwinnen. Deep Skincare moedigt alle mensen in de wereld aan even te stoppen, opdat we zo nu en dan de tijd nemen voor onszelf en met behulp van schoonheid en muziek onszelf weer te gaan waarderen en liefhebben vanuit ons diepste binnenste.

DE DEEP SKINCARE FILOSOFIE

Het Deep Skincare gezichtspunt is in 2008 gevormd vanuit een duidelijke en verwarmende filosofie, zonder grenzen, zonder voorkeuren en voor iedereen waar dan ook ter wereld. Deep Skincare is:

  • …Voor iedereen die zichzelf van binnenuit wil hervinden
  • …De tijd die we aan onszelf besteden
  • …Een levensstijl
  • …De waardering voor wie we zijn
  • …De weerspiegeling van de schoonheid die dieper dan de huid gaat
  • …Een leidraad naar zelfrespect en zelfbewustzijn
  • …Nadrukkelijk harmonieus
  • …Innerlijke balans en zelfvertrouwen
  • …Onder ons allemaal, Deep zit vanbinnen…

GEÏNTERESSEERD? VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN!