FIGUURCORRECTIE

FIGUURCORRECTIE

Is de inzet van figuurcorrigerende methoden en middelen een pure luxe of juist heel slim en nuttig als je vitaal ouder wilt worden? Vaak wel als je echt gaat voor een goed zichtbaar resultaat.

Door persoonlijke omstandigheden of in aansluiting op andere gekozen aanpakken binnen of buiten Longevity kunnen figuurcorrigerende methoden voor gezicht en/of lichaam gewenst zijn. De eenzijdige aanpak van alleen de huid, vetcellen, spieren of lymfedrainage is vaak niet voldoende voor een optimaal bevredigend resultaat. Onze holistische aanpak met originele wetenschappelijke technieken biedt wél de gewenste uitkomsten. In combinatie met professionele voedings- en bewegingsadviezen garanderen wij de meest mooie en verantwoorde resultaten.

Dus ben je bang dat als je afslankt je voornamelijk vet verliest in je gezicht of dat je een slappe huid overhoudt? In het Longevity Lifestyle Center bieden wij de beste figuur corrigerende behandelingen, zoals Cryolyse, radiofrequentie en Ultratone Biostimulatie die je helpen vet te verliezen op de probleemzones die met een aangepast beweeg en voedingpatroon maar niet willen verdwijnen.

Verlies plaatselijk centimeters zelfs al tijdens een GRATIS proefbehandeling*.

ULTRATONE DREAMSHAPER

De Dreamshaper is de nieuwste innovatie van Ultratone, al 40 jaar marktleider in biostimulatie, activeert vitaliteit op celniveau voor succesvolle figuurcorrectie, huidverbetering en anti-aging.

Ultratone behandelingen helpen je figuur te corrigeren op plaatsen die met een aangepast voeding en beweegpatroon niet willen verminderen. In een behandelsessie worden op specifieke probleemzones vet vrijgegeven, afgevoerd en verbrand terwijl je spieren intensief getraind worden en je huid verstrakt.

Het resultaat is directe omvangvermindering al na één behandeling. Ervaar het zelf tijdens een GRATIS proefbehandeling. Wij maken vervolgens een plan op maat waarmee je jouw persoonlijke doelstellingen kunt bereiken.

ULTRATONE FUTURA PRO

De Ultratone Futura Pro is al wat langer op de markt dan de Dreamshaper en is inmiddels bij meer dan 40 instituten in Nederland de absolute standaard in figuurcorrectie.

De Ultratone Futura Pro biedt u een ongelimiteerd aantal individuele programma's. Het creëert een behandelplan gebaseerd op specifieke details zoals leeftijd, geslacht, gewicht, omvang, lichaamstype, probleemgebieden en gewenste resultaat.

CLINIPRO - LIPOCONTRAST

Maakt Cryolipolyse weer Hot. De Lipocontrast van CLINIPRO heeft als één van de weinige cryosystemen eigen studies naar de effectiviteit van cryolipolyse op het reduceren van plaatselijk vetweefsel.

INNOVATIE: Cryolyse, de non invasieve techniek voor locale vetreductie is volop in ontwikkeling. De laatste onderzoeken hebben geleid tot een nieuwe procedure. Een ware revolutie in lipocryolyse is geboren: LIPOCONTRAST.

Het vetweefsel wordt in een speciale applicator gepositioneerd en blootgesteld aan een drievoudige thermale contrastimpuls. Dit proces verloopt volgens een zeer specifiek protocol waarbij tijd, snelheid, temperatuur en energie afgifte nauwkeurig zijn voorgeprogrammeerd.

Een Lipocontrast behandeling is ideaal om te combineren met een Ultratone behandelkuur omdat Ultratone zorgt dat het vrijgekomen vet sneller wordt afgevoerd en verbrand.

POLLOGEN - LEGEND PLUS

De LEGEND maakt gebruik van de gepatenteerde TriLipo technologie waarbij radiofrequentie gecombineerd wordt met Dynamische Muscle/Spier Activatie (DMA) voor verstrakking en lifting van de huid, vetreductie en cellulite vermindering.

De TriLipo behandeling vormt niet alleen een verbetering op de huidige radiofrequentie behandeling, maar ook een uitbreiding. Waar er bij reguliere radiofrequentie de behandeling als vrij pijnlijk worden ervaren voelt de TriLipo RF (TriPollar radiofrequentie) als een aangename warme massage. De uitbreiding met dynamische spieractivatie maakt het mogelijk om eveneens de onderliggende spieren aan te spreken waardoor er een lymfedrainage ontstaat. Dit resulteert in vetreductie voor het lichaam.

TriLipo behandelingen geven direct resultaat. De contouren van het lichaam worden verstrakt en gestroomlijnd. Bovendien kent TriLipo geen hersteltijd. U kunt met een gerust hart de middag voor een feest een behandeling ondergaan en diezelfde avond nog profiteren van het resultaat.