VOEDING

VOEDING

Over voeding en de effecten daarvan op een gezond en vitaal leven wordt veel geschreven. Vaak zie je door de vele verschillende visies door de bomen het bos niet meer. Wij laten de nuances zien.

Wij laten de nuances zien van een voedingspatroon waarin de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen echt iets anders blijkt te zijn dan de optimale hoeveelheid voedingsstoffen die iemand nodig heeft voor een vitaal leven. Een maatwerk voedingsprofiel, afgestemd op de verschillende levensfasen en persoonlijke wensen en doelstellingen, vermindert gezondheidsklachten aanzienlijk en geeft een duidelijk merkbaar fitter gevoel. Onze voedingsadviezen versterken de Longevitymethoden waardoor de effecten intensiever zijn en langer aanhouden.

VOEDINGSPLAN OP MAAT

Ervaar dat lekker eten ook makkelijk en gezond kan zijn. In plaats van diëten voor even gaan wij samen met jou op zoek naar een voedingspatroon voor het leven die rekening houdt met doelstelling, voorkeuren, leefsituatie en persoonlijke uitdagingen.

Daarnaast inspireren wij je graag met diverse kookworkshops en onze approved by Longevity producten die game changing alternatieven van veel gebruikte voedingsmiddelen en lekkernijen bieden om je zo te helpen je vitale lichaamssamenstelling te bereiken.

ORTHOMOLECULAIR VOEDINGSCONSULT

De basis blijft gezonde voeding maar er zijn omstandigheden waarin het lichaam meer vitamine, mineralen en andere micronutrienten vraagt dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Op basis van een uitgebreide vragenlijst en aanvullende testen identificeren wij jouw behoefte en mogelijke tekorten.

Binnen het Longevity Lifestyle Center werken wij qua suppletie met diverse approved by Longevity producten zoals OrangeFit, Vitals en Eqology.