Ultratone doet méér

Meer technieken, meer behandelopties, meer resultaat,meer omzetmogelijkheden & meer support met het Ultratone FUTURA® PRO Bioenergy™ System

In deze herstelperiode van de financiële crisis is het belangrijk om verstandige investeringen te doen. Uw leden en gasten zijn kritischer, en producten en methoden moeten daadwerkelijk een toegevoegde waarde hebben met wetenschappelijk onderbouwde technieken voor ongeëvenaarde resultaten. Ultratone weerstaat elk vergelijk!

In de April editie van Body Biz hebben wij het artikel “Bieden alternatieve afslankmethoden kansen voor fitness centra?” gepubliceerd en in een separaat artikel het antwoord van Ultratone geformuleerd; “TRIO LIPO”. Maar Ultratone doet méér!

Omzetvergroting, nieuwe leden of gasten, meer behandelopties en terugverdienmogelijkheden in één systeem. Dit is kort samengevat de essentie van wat het Ultratone FUTURA® PRO Bioenergy™ System u kan bieden. Maar wanneer u tot aankoop over zou gaan weten wij dat het eigenlijk pas begint en het niet vanzelf gaat. Hier ligt de kracht van ons concept dan ook. Goede training van uw personeel, voldoende argumentatie om de concurrentie voor te blijven met een methode gebaseerd op 40 jaar wetenschappelijk onderzoek en fysiologische expertise. Een uitstekende prijs/kwaliteit  verhouding en een uitgekiende regionale promotiecampagne waarmee wij u ondersteunen maakt Ultratone uw partner in business.

In dit artikel leest u naast wat Ultratone u te bieden heeft vooral de ervaring van Monique van Geel (Body Active te Etten Leur) en Dennis Roeling (Praktijk voor afslanken, spierversterking en massage te Monster) met het Ultratone FUTURA® PRO Bioenergy™ System.

Monique van Geel heeft in 2010 het Futura Pro systeem aangekocht en is in Mei 2011 gestart met het recent gelanceerde TRIO LIPO concept. Dennis Roeling werkt sinds eind 2009 met de Futura Pro en eveneens sinds Mei 2011 volgens het nieuwe TRIO LIPO concept.

Meer mogelijkheden voor omzetvergroting

Monique: “De reden waarom wij destijds hebben gekozen voor het Ultratone Futura Pro systeem is omdat dit systeem het meest uitgebreid in zijn soort is. Binnen het Unified Treatment System biedt het  Ultratone FUTURA® PRO Bioenergy™ System een scala aan mogelijkheden voor omzetvergroting voor ons Centrum”.

Dennis: “Ik was een massagepraktijk en ben nu ook een afslankpraktijk geworden. Ik kan dus veel meer bieden om mensen fitter te laten worden. Doordat de Futura Pro zo compleet is, kan ik ook mensen met blessures helpen”.

Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat Ultratone Biostimulatie programma’s de blessuretijd met 50% verminderen aangezien het geblesseerde lichaamdeel snel en pijnloos behandeld kan worden. Met precieze impulsen specifiek gericht op het behandelen van de blessure wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd zonder risico op overbelasting.

Doordat bij blessures spieren vaak langdurig rust krijgen verliest men spiermassa. Het neemt dan ook veel tijd in beslag om weer op het oude niveau te komen. Met de rehabilitatie programma’s van Ultratone kan het herstel worden versneld. Spieren kunnen sneller worden geactiveerd doordat tijdens de behandelsessie gewrichten, ligamenten of ander weefsel niet aan gewichten worden blootgesteld.

Monique: “Bij Body Active is de Futura Pro met name een aanvulling op onze afslankbehandelingen. Het is uitstekend geschikt voor mensen met overgewicht die net een zetje extra nodig hebben evenals voor mensen die niet kunnen of willen trainen en voor reeds afgeslankte mensen die nog een laatste ‘randje’ hebben staan wat ze er maar niet af krijgen. Degenen die zich houden aan de kuur zoals voorgeschreven en ook hun voeding aanpassen krijgen en behouden het beste resultaat”.

Hoewel cliënten gedurende een sessie meerdere centimeters kunnen verliezen (1cm tot 6cm) zal men zonder aanpassing van voedingspatroon of activiteitsniveau per behandeling gemiddeld 0,5 cm aan vet langdurig verliezen. De overige omvangvermindering wordt gerealiseerd door het straffen van de huid, vochtverlies en het tonen, versterken en aanspannen van spieren. Na 12 behandelingen verliest men dus gemiddeld minimaal 6 cm binnen 4 weken op de plaatsen waar men dat wil. Voor een sneller resultaat kunnen aanvullende voedingsadviezen en trainingsschema’s worden geadviseerd.

Monique: “Na de eerste introductie in ons centrum was er sprake van omzetverhoging, mede dankzij de cross sell mogelijkheden van bijvoorbeeld voedingssupplementen”.

Dennis: “Recent een klant met TRIO LIPO behandeld in combinatie met een voedingsprogramma. Na 12 behandelingen in 6 weken heb ik een omvangverlies van 15cm op de buik bereikt. Met het Ultratone FUTURA® PRO Bioenergy™ System heb ik een zeer hoog percentage tevreden klanten”.

Wanneer uw cliënten hun voedingspatroon aanpassen of een eiwitdieet volgen verliezen zij ook omvang en gewicht. De cliënt blijft echter met een verslapte huid zitten die niet met sporten kan worden verstevigd. In het geval van plaatselijke vetophopingen is een dieet niet altijd nodig.

Met Ultratone TRIO LIPO heeft u een nieuwe bondgenoot in de strijd tegen plaatselijke vetophopingen die met regulier sporten of het volgen van een dieet maar niet willen verdwijnen.

PROMOTIETOOLS

Dankzij een scala aan promotiematerialen zorgt Ultratone voor een optimale lancering van het FUTURA® PRO Bioenergy™ System in uw regio. Huis aan huis verspreiding zorgt voor nieuwe aanwas van leden, direct marketing materialen voor uw bestaande leden zorgen voor een hogere omzet bij uw bestaande klanten. Branding tools geven een herkenbaar uiterlijk en triggert de interesse van uw huidige en toekomstige gasten.

Ultratone initieert ook landelijke promotie campagnes. Op de website heeft u een eigen profiel. Ultratone denkt graag met u mee en zet in samenspraak met u een partnership op. Daarnaast stellen wij u in staat om het Ultratone FUTURA® PRO Bioenergy™ System gedurende het jaar op diverse manieren bij uw leden of gasten onder de aandacht te brengen.

Monique: “De ondersteuning van Longevity lifestyle & wellness, die sinds januari de officiële distributeur van Ultratone in Nederland is geworden, en de lancering van het nieuwe TRIO LIPO concept heeft de omzetontwikkeling wederom een boost gegeven. Wij hebben veel respons ontvangen op het promotieplan waarmee de nieuwe TRIO LIPO behandeling van Ultratone Futura Pro in onze regio onder de aandacht is gebracht”.

Tijdens een succesvolle open dag waar meer dan 20 TRIO LIPO proefbehandelingen zijn uitgevoerd is men gemiddeld tussen de 2 en 5 cm per gebied aan omvang verloren en zijn er diverse TRIO LIPO kuren geboekt.  Aanvragen van proefbehandelingen en het vervolgens doorboeken van kuren loopt ook na de animatie periode gestaag door.

Hieronder volgt een korte omschrijving van de diverse mogelijkheden die het Ultratone FUTURA® PRO Bioenergy™ System uw Fitness of Wellness Center kan bieden.

TRIO LIPO
DRIEVOUDIGE AANPAK VAN VETOPHOPINGEN

Geen enkel afslanksysteem is completer in zijn werking.

  1. ULTRASOUND
    Gecontroleerde vetafbraak door middel van laag en hoogfrequente Ultrasound voor veilige Cavitatie. Direct vrijgave van opgeslagen vetten door de adipocyten. Bestrijdt vetophopingen en vermindert cellulite.
  2. OCM LYPOLYSE
    Verbetert de lymfe- en bloedcirculatie om de afvoer van vrije vetzuren en glycerol te faciliteren. Transporteert het vrijgekomen glycerol als energie naar de spieren.
  3. BIOFREQUENTIE
    Verbruikt de vrijgekomen energie en verbrandt calorieën door intensieve spiercontractie. Verhoogt de spiermassa en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine voor een strakke en stevige huid.

TRIPLE MESO
DRIEVOUDIGE VIRTUELE MESO THERAPIE VOOR ANTI-AGING & ANTI-CELLULITE BEHANDELINGEN

Drie technieken voor virtuele Mesotherapie met als doel anti-aging of anti-cellulite werkstoffen dieper in de huid te brengen om zo rimpels, huidverslapping en ongewenste vetsegmenten te bestrijden zonder injecties met naalden.

  1. MICROSTROOM: voor verhoogde opname van actieve ingrediënten in de opperhuid. Zorgt voor een direct zichtbaar verjeugdigend en anti-aging effect dankzij intensieve hydratatie. Rimpels en lijntjes worden als het ware van binnenuit ‘opgevuld’ waardoor deze minder zichtbaar worden.
  2. ELEKTROPORATIE: voor de geleidelijke penetratie van voedingsstoffen in de lederhuid gedurende een 15 of 30 minuten durende Biostimulatie sessie. Deze zorgen voor een langdurig huidverbeterend resultaat.
  3. SONOFORESE: voor de diepe penetratie van huidherstellende ingrediënten, ter vermindering van acne en littekenweefsel alsmede de bestrijding van striae. Sluist werkstoffen van anti-cellulite producten in om de eliminatie van vet te bevorderen.

 

ANTI_AGE TRILOGY
VERSCHILLENDE HUIDVERBETERENDE TECHNIEKEN VOOR EEN ‘AGE FREE’ UITERLIJK

Virtuele Mesotherapie en Ultratone Biostimulatie worden gecombineerd tot zeer effectieve en non-invasieve cosmedische gelaatsbehandelingen om vroegtijdige huidveroudering te bestrijden.

  1. INTENSIEVE HYDRATATIE
  2. NON SURGICAL FACE LIFT
  3. ANTI-WRINKLE

SPORT & MEDICAL3
VERSCHILLENDE BIOSTIMULATIE PROGRAMMA’S VOOR VERBETERING VAN SPORTPRESTATIES EN BLESSUREHERSTEL

Sportprogramma’s voor snelheid, uithoudingsvermogen en kracht. Medische programma’s voor blessure herstel, wondheling en bekkenbodem therapie die door fysiotherapeuten of andere medisch opgeleide therapeuten kunnen worden toegepast.

 

TRI THERAPY
DRIE VERSCHILLENDE TECHNIEKEN VOOR THERAPEUTISCHE BEHANDELINGEN

De therapeutische applicatie mogelijkheden van Ultratone Biostimulatie:

  1. TENS: Er zijn twee algemeen onderschreven methoden waarbij door TENS pijnvermindering wordt bewerkstelligd; Het Ultratone FUTURA® PRO Bioenergy™ System biedt beide methoden in twee verschillende programma’s. Hi-TENS om de poort waardoor het pijnsignaal de hersenen bereikt te sluiten en Lo-TENS om de endorfine vrijgave te stimuleren. Het programma Mixed-TENS combineert beide methoden in één behandelsessie.
  2. ELEKTRO-ACUPUNCTUUR: Het concept van Elektro-Acupunctuur is vergelijkbaar met de traditionele Chinese Acupunctuur; Het maakt gebruik van diep penetrerende microstroompjes in plaats van naalden om het lichaam te stimuleren en in balans te brengen. Allergieën worden verlicht en blokkades van energiepaden langs de meridianen worden opgeheven zodat energie weer vrij kan stromen.
  3. REFLEXOLOGIE: Reflexologie is gebaseerd op het principe dat er reflexen zijn die corresponderen met alle organen, functies en delen van het lichaam. Een Elektro-Reflexologie behandeling wordt gericht op een specifieke zone die overeenkomt met een precies aangegeven behandelgebied. De corresponderende zenuwuiteinden worden behandeld met huidpenetrerende elektrische zenuw stimulatie (ENS) om het gewenste therapeutische resultaat te bereiken.

CHECKLIST De kracht van de Futura Pro ligt in de combinatie van alle vooraanstaande technieken uit de medische, therapeutische en esthetische wereld:

1. Ultrasound                        5. Elektrostimulatie                         9.   Biostimulatie

2. Microstroom                     6. Chromotherapie                         10. Elektro-Acupunctuur

3. Biofrequentie                    7. Lymfedrainage                            11. Elektroporatie

4. TENS                                8. Reflexologie                                12. Sonoforese

Kortom; de Ultratone Futura Pro is het meest complete systeem dat er momenteel te verkrijgen is.

Ultratone FUTURA® PRO Bioenergy™ System; het meeste rendabele systeem van Nederland.

Een Ultratone TRIOLIPO behandeling duurt 45 minuten. De Adviesbehandelprijs per sessie is 60,-. Bovenstaand verdienmodel is op basis van het gebruik van duurzame bodypads. Overheadkosten zijn ingecalculeerde kosten voor productverbruik, huur, energie en personeelskosten. Dit is exclusief eventuele cross-sell mogelijkheden.

Rendement bij volledig draaiend instituut. 8 sessies per dag voor € 45,- minimaal

= € 360,- per dag

= € 2.160,- per week

= € 9.300,- per maand

= € 112.000,- per jaar!!