Join Ultratone!

Steeds meer ondernemende professionals zien de ongelimiteeerde mogelijkheden van de Futura Pro. Ultratone groeit hard, maar er is nog voldoende ruimte voor expansie in Nederland. Is uw droom een eigen salon te beginnen die volop mogelijkheden biedt voor een goed rendement? Laat u inspireren door Ultratone en de enthousiaste ondernemers die het systeem terug verdienen in maanden, in plaats van jaren. Wij rekenen geen maandelijkse premie, alle winsten komen aan de ondernemer toe! Alle training in de toekomst kunt u gratis blijven bijwonen. Ultratone doet het beter!

Ultratone maakt het mogelijk om tegen een maandelijkse vergoeding te starten met het FUTURA® PRO Bioenergy™ System. Hierdoor is het niet vereist om een investering te doen die eerst moet worden terugverdiend alvorens er winst wordt gemaakt. Door onze samenwerking met een gerenommeerde leasemaatschappij kunnen wij u voor minder dan € 500,- per maand een operational lease aanbieden. Dit is minder dan uw verdiensten met slechts één Trio Lipo kuur.

Bent u geïnteresseerd om te starten met de Futura Pro maar heeft u nog geen locatie? Ultratone is op zoek naar ondernemende professionals die een Ultratone Health SPA willen starten. Wij hebben nu locaties beschikbaar in onder andere: AMSTERDAM, HAARLEM, HILVERSUM en EINDHOVEN.

De units zijn ongeveer 16m2 groot en daarmee ideaal om een Ultratone Health SPA te starten. Alle locaties bevinden zich in een duidelijk onderscheidend Fitnesscenter en er geldt een lage huurprijs. Kiest u voor het Ultratone Health SPA concept dan biedt Ultratone 3 maanden gratis huur aan en naast het installatiepakket ontvangt u extra marketingondersteuning.

Er zijn dus volop mogelijkheden om een vliegende start te maken!

Bezoek onze website www.ultratone.nl of neem voor meer informatie contact op met Koen Welsch,