Longevity exclusief distributeur van Pollogen

Met trots kondigen wij aan dat Longevity per 1 September 2012 officieel en exclusief distributeur is van Pollogen.

Pollogen logo

Pollogen Ltd. is een wereldleider op het gebied van medisch esthetische systemen en biedt professionals in meer dan 60 landen een brede range van geavanceerde esthetische oplossingen om hun cliënten optimaal te kunnen bedienen.
Pollogen is de ontwikkelaar en fabrikant van drie revolutionaire technieken die in de industrie bekend staan onder de vooraanstaande merknamen TriPollar®, TriLipo® en TriFractional™.

Pollogen biedt een volledige lijn klinisch bewezen, veilige, effectieve en non-invasieve behandelplatformen voor anti-aging gelaat,- en lichaamscontouring met een uitgebreide range esthetische applicaties waaronder omvangvermindering, cellulitereductie en huidversteviging.

Pollogen — Expect More: More Innovation, More Results, More Service.

Wij introduceren het vlaggeschip van Pollogen, de Maximus tijdens de Beauty Salon Dimensions. Hier staan wij met onze merken Ultratone, Deep Skincare en Pollogen in Hal 8, direct bij de ingang aan uw linkerkant. Wij hopen u te mogen begroeten en nodigen u uit een proefbehandeling te ondergaan. Klik hier voor onze beursagenda.

Waarom een nieuw systeem?

Met Pollogen en Ultratone biedt Longevity een volledige lijn systemen waardoor wij in staat zijn om professionals hét systeem aan te bieden dat het beste bij hem of haar past. Beide systemen zijn multifunctioneel, zijn geschikt om het lichaam en gelaat te behandelen en bieden meerdere technologieën in één behandeling om op fysiologisch correcte manier plaatselijke vetophopingen te verminderen, cellulite te bestrijden en de huid te verstrakken.

De kracht van Ultratone is Biostimulatie. Biostimulatie is een geavanceerdere vorm van elektrostimulatie waarbij de Trophic code van het lichaam wordt gebruikt om met het lichaam te communiceren en diverse weefsels en functies van het lichaam te stimuleren.

De kracht van Pollogen is de door hun ontwikkelde TriPollar Radiotechnologie. TriPollar Radio Frequentie (RF) technologie is een 3e generatie van Radiofrequentie. TriPollar stijgt boven de limitaties uit van voorgaande mono polaire en bi polaire technologieën. Eenvoudig in gebruik en extreem efficiënt. TriPollar behandelingen geven direct zichtbare lichaamsvormende en huidverbeterende resultaten vanaf de eerste behandeling – en duurzame resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd. Tijdens Beautysalon Dimensions introduceert de grondlegger van TriPollar een nieuwe technologie; TriLipo. Benieuwd? Bezoek ons op standnummer A014.

Kortom; Tripollar werkt sterker op vetvermindering en huidverstrakking, Ultratone werkt krachtiger op spierversterking en lymfedrainage. Gecombineerd bieden Pollogen en Ultratone u ongelimiteerde behandelmogelijkheden.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.longevity.nu/pollogen.

Indien u vragen heeft staan wij voor u klaar. Zie onze contactgegevens hieronder.

Koen Welsch
LONGEVITY lifestyle & wellness
Nieuwenoord 166 – 3079 LN Rotterdam
Tel: 010 818 74 97
E-mail: info@longevity.nu