Introduceer een echt innovatieve huidverzorgingsbehandeling met OXYGENEO


Het alternatief voor microdermabrasie en zuurstofbehandelingen in één!

Een gezicht onder je handen zien verbeteren en duurzame resultaten op de lange termijn, dát is waar je voor gaat als specialist in huidverbetering.

Dit ging nog nooit zo snel als met de revolutionaire OxyGeneo behandeling van Pollogen. In een markt waarin al snel geroepen wordt dat iets nieuw is biedt OxyGeneo werkelijk een innovatieve ervaring die uw cliënten zal verbazen.

Na 4 minuten 1 kant van het gezicht behandeld te hebben kun je direct resultaat laten zien. En de volledige behandeling kan al in 15 minuten worden uitgevoerd. Je cliënten kunnen niet wachten tot hun volgende OxyGeneo behandeling die in een kuur van 4 tot 6 behandeling, 1 keer per week uitgevoerd mag worden.

Er zijn inmiddels prachtige resultaten in zowel Nederland als wereldwijd  bereikt met deze revolutie in huidverzorging.

Ervaar OxyGeneo zelf tijdens een vrijblijvende demonstratie op locatie! of lees hieronder meer over deze unieke behandeling.

WAT HEB JE NODIG

1. Het Geneo systeem.
De OxyGeneo behandeling wordt uitgevoerd met het Geneo systeem. Dit is een multifunctioneel Smart-touch skincare platform bestaande uit een houder, een uitneembare tablet en een behandelapplicator.

      Geneo systeem         Geneo Houder      Uitneembare tablet        Applicator

2. NeoRevive of NeoBright behandelkit.

De OxyGeneo behandeling heeft 2 varianten die in een behandelkit van 6 behandelingen wordt geleverd;

– NeoRevive voor huidverjeugdiging en anti-aging.
– NeoBright voor huidverjeugdiging, verhelderen van de teint en vermindering van
pigmentvlekken.

Elke behandelkit bestaat uit een speciaal kopstuk waarop een gepatenteerde capsule zit die de CapSugen wordt genoemd. De CapSugen wordt op de behandelapplicator geplaatst. Daarnaast zit er in de kit een speciaal geformuleerde NeoRevive of NeoBright Gel die op huid wordt aangebracht. De gels bestaan uit ingrediënten die onomstotelijk bewezen hebben een positieve werking op de huid te hebben zoals anti-oxidanten, fruitzuren, retinol, hyaluronzuur en peptiden.

        Behandelkit             CapSugen                   NeoRevive             NeoBright


Na het verwijderen van make-up kiest u de gewenste OxyGeneo behandeling (NeoBright of NeoRevive). Plaats de CapSugen op de applicator van het Geneo systeem. Breng de NeoBright of NeoRevive gel aan in een dekkende laag op het gelaat en/of hals.

HOE GAAT DE BEHANDELING IN ZIJN WERK
1. Start de behandeling. De applicator heeft een speciaal vibrerend algoritme en geeft rood licht gedurende de reinigende en exfoliërende stap van deze behandeling. Wanneer de CapSugen in contact komt met de gel op het gelaat vindt er een reactie plaats waarbij kleine koolstofdioxide belletjes op het huidoppervlak vrijkomen. De CapSugen lost geleidelijk op waarbij deze een lichte mechanische exfoliatie bewerkstelligt. Dankzij de combinatie met de licht exfoliërende werking van fruitzuren is deze peeling vrijwel net zo effectief als een microdermabrasie behandeling maar milder en daarmee ook geschikt voor een gevoelige huid.


2. De koolstofdioxide belletjes die op het huidoppervlak uiteenspatten imiteren het effect van warmwaterbronnen en zorgen voor een reactie in de huid die bekend staat als het Bohr-effect. Het lichaam wil namelijk de koolstofdioxide neutraliseren en stuurt zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied. Deze verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit resulteert in een verbeterd celmetabolisme, verhoogde opname van actieve werkstoffen van de speciale gel en geeft direct een heldere stralende teint die met zuurstofbehandelingen wordt geassocieerd.

Het voordeel van OxyGeneo ten opzichte van zuurstofbehandelingen is dat deze technologie werkt met natuurlijke zuurstof van binnenuit waardoor er geen extra vrije radicalen vrijkomen. Dit in tegenstelling tot zuurstofbehandelingen die  van buitenaf op de huid wordt ‘gespoten’. Overigens heeft de huid niet veel zuurstof nodig om goed te kunnen functioneren maar is een lichte verhoging al voldoende voor een mooi resultaat. OxyGeneo heeft klinisch aangetoond het zuurstofniveau in de huid te verhogen.

3. Na 8 minuten pauzeert de behandeling en wordt de CapSugen vervangen door het speciale massage kopstuk. Het algoritme van de vibratie verandert en het led-licht van de applicator is magenta (paars) geworden. Hiermee wordt een 6 minuten durende massage uitgevoerd.

4. Hierna is de behandeling ten einde en kunt u na het verwijderen van overtollige gel een huidverzorgingsproduct naar keuze aanbrengen. Ook kunt u de behandeling uitbreiden met een hydraterend masker.

WAT ZIJN JOUW VOORDELEN

Meer resultaat voor je cliënten in minder tijd.
OxyGeneo is een behandeling waarmee je gelijktijdig meerdere stappen van een schoonheidsbehandeling uitvoert:
– Exfoliatie,
– Verbeterde zuurstofvoorziening van binnen uit,
– Massage,
– Bevorderen van de opname van actieve ingrediënten.

Hierdoor bespaar je tijd op een reguliere schoonheidsbehandeling. Binnen 15 minuten behaal je het resultaat van een 1 ½ durende schoonheidsbehandeling.

Onderscheid je van je concullega’s
Door werkelijk iets nieuws te bieden voorkom je dat je met je bestaande aanbod op prijs moet concurreren. Door te innoveren bouw je een imago op als trendsetter.

Meer traffic in uw salon
De direct resultaten en de unieke ervaring zorgen ervoor dat cliënten niet kunnen wachten tot hun volgende behandeling! De OxyGeneo behandeling kan in een kuur uitgevoerd worden van 4 – 6 behandelingen waarbij de cliënt 1 keer in de week behandeld wordt. Dit zorgt voor meer traffic in uw salon.

Meer verdiensten per behandeling
Voor deze behandeling mag je €55,- vragen. Het is daarmee een betaalbaarder alternatief dan zuurstofbehandelingen en microdermabrasie. Je hebt echter een mooie marge op de behandeling in vergelijking tot de behandeltijd.

Aanvullend
De OxyGeneo behandeling is moeiteloos te combineren met je bestaande producten en behandelingen voor een optimaal effect.

Marketing Tools
Het Geneo platform stelt je in staat om direct in contact te staan met je cliënten, je hebt de beschikking over digitale klantenkaarten, een agenda en kan direct met je cliënt communiceren.

De geïntegreerde tablet kan bovendien alles wat een normale tablet kan en is een waardevol business instrument voor je salon.

Service
Training & Instructie – 2 jaar garantie – 24 uurs support; indien een storing optreedt zorgen wij ervoor dat u dezelfde dag met een vervangend systeem verder kunt werken. Uw continuïteit staat voorop! –  Promotiepakket met posters, consumentenbrochures, kliniek video en digitaal promotiemateriaal – Support tijdens open dagen en klantendagen – Altijd kosteloze ondersteuning  per telefoon of per e-mail – Vermelding op onze website – Feedback van uw collega’s via onze Facebook groep die alleen toegankelijk is voor professionals –