BTS 2018 ‘Wat is er te doen’

Huidverbetering, een kwestie van slimme coaching!

Wat hebben coaching en huidverbetering met elkaar te maken? Alles! Bij coaching gaat het vooral over begeleiding, inzicht, stimulering en ervaring. Precies wat we bij Longevity en TransformAge doen met onze producten en technieken. Hoe fijn zou het dan zijn als je de resultaten van verschillende technieken en specialisten kunt vergelijken en analyseren om de cliënt samen echt vitaal en happy te maken! Er is een hele mooie app hiervoor in de maak. Daarover later meer!

Samenwerking Longevity en Transformage

Op 7, 8 en 9 april tijdens de Beauty Trade Show in de Jaarbeurs hebben Longevity en Transformage de handen ineen geslagen om de meest trendsettende huidverbeterende technieken op het gebied van vital-aging en transform-aging te combineren en te demonstreren. Samen onderstrepen we de kracht van ieders eigen uitstraling met een techniek die bij je past!

In Hal 11, stand N.020, zetten wij onze behandelingen in de spotlights op de catwalk en laten jou als beauty-ondernemer en huidspecialist de vele combinatiemogelijkheden zien. Een speels cadeautje staat voor je klaar!

Wat valt er precies te beleven en combineren op N.020?

TransformAge 3D Skin fitness Massage

Een veelgevraagde multidimensionale manuele techniek met diepgang; technieken die dieper gaan dan een traditionele massage en zelfs dieper dan een bindweefselmassage. Het resultaat is een strakke, gelifte, huid met een jeugdige uitstraling.

TransformAge Facial Cupping

Waarom je lichaam trainen om vitaal te blijven en de gezichtsspieren overslaan? Transformage Facial-Cupping is een vorm van accupunctuur door bindweefselmassage voor gezicht, hals en decolleté. Met 4 verschillende cups en een vacuüm zuigtechniek  wordt de huid verstevigd en  verjongd.

TransformAge Pure Skinlift

Een manuele manier om het gezicht zijn natuurlijke vorm terug te geven. De dieper gelegen gezichtsspieren in het wanggebied worden getraind vanuit de mond zodat zij de nodige spierspanning krijgen om te liften en het collageenweefsel te ondersteunen. Leuk wetenschappelijk weetje: wanneer de gezichtsexpressie van een persoon verandert,  verandert zijn stemming mee.

Micro-Mesotechniek op basis van INNO TDS

Met hele fijne micronaaldjes worden de actieve werkstoffen van INNO-TDS® direct in de huid gebracht tijdens behandelingen met transdermale delivery systemen (TDS) zoals: (virtuele) mesotherapie, micro-needling en de nieuwe micro-mesotechniek. Actieve ingrediënten worden via TDS afgegeven in de diepere huidlagen en passeren het stratum corneum. Check www.innoaesthetics.nl

Ultralift van Ultratone

De UltraLift behandelt vergeten huidlagen zoals de SMAS-laag en de gelaatsspieren, terwijl eveneens wordt gewerkt op celenergie, lymfedrainage, collageen en aanmaak van elastine. Met 8 verschillende biostimulatieprogramma’s wordt een behandeling op maat geboden waarbij geslacht, huidskleur, huidtype en vorm van het gelaat worden meegenomen.

Geneo+

GENEO+ is de 5-IN-1 SUPER FACIAL waarmee slim gecombineerd wordt in tijd en resultaat. Met OxyGeneo worden de voordelen van drie behandelingen in één gecombineerd: microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie. Ontdek waarom inmiddels 100 specialisten de behandelingen met dit unieke systeem aanbieden.

Cryoclear

Een nieuwe oplossing op basis van cryotherapie voor goedaardige huidlaesies en donkere pigmentvlekken. Bevroren koolstofdioxide (CO2) wordt gebruikt om de huid bij -79  ˚C oppervlakkig te bevriezen. Vanwege de ondiepe vriesdiepte wordt het risico op blaarvorming, littekens en hyperpigmentatie geminimaliseerd. In slechts 1 behandeling kan Cryoclear verschillende indicaties oplossen.

Lipocontrast

LIPOCONTRAST is een non-invasieve techniek voor locale vetreductie. Het vetweefsel wordt blootgesteld aan een drievoudige thermale contrastimpuls waarbij tijd, snelheid, temperatuur en energie-afgifte nauwkeurig zijn voorgeprogrammeerd. Ten opzichte van reguliere cryolyseprocedures is 33% resultaatverbetering waar te nemen. Ga voor meer informatie naar www.longevity.nu

Combineren, hoe dan? Met de Longevityze App!

Met deze, speciaal door Longevity ontwikkelde app, coach je cliënten eenvoudig naar hun meest vitale zelf. Tijdens BTS is er een versie beschikbaar waarmee tot 5 cliënten gratis gedownload kunnen worden. Voor een maandelijks vast bedrag kunnen de volgende modules worden aangevuld: voor- en nafoto, lichaamssamenstelling, omvang en wegen, agenda- en voorraadbeheer, intake en behandelregistratie.

Vitaliteit heeft een gezicht!

Zien wij jouw stralende gezicht tijdens de Beauty Trade Show dit weekend?

Zou leuk zijn. Je bent van harte welkom!