Onze klantendag gemist? Bezoek ons op de BTS voor informatie en demo’s

Hoe haal je met goede voeding meer uit jouw huidverbeteringstechnieken?

Aandacht voor voeding in combinatie met trendsettende huidverbeteringstechnieken, dát was de insteek tijdens de klantendag van Longevity in het Longevity Lifestyle Center. Herken je de situatie dat een cliënt komt voor een behandeling en dat jij als professional ziet dat er nog meer resultaat geboden kan worden als de cliënt ook aandacht geeft aan het eetpatroon? Met een paar simpele weetjes kom je al heel ver! Chermaine van Weelderen, Longevity’s voedingsexpert en auteur van ‘Ongeneeslijk Positief’ liet zien hoe je je telomeren langer kunt laten leven door aanpassing van je voedingspatroon. En Marjorie Ponte van TransformAge, de manuele expert in liftende huidverbeteringstechnieken liet vooral voelen hoe je schoonheid letterlijk van binnenuit naar buiten brengt door massage vanuit de mond en inzet van micro-mesotechniek op basis van INNO TDS. Voeden op een andere manier.

Reden genoeg voor Maaike van Furrow.nl een bezoek te brengen aan het Longevity Lifestyle center.

Haar voorkeur ging direct uit naar een behandeling met de Utratone Ultralift, een behandeling op basis van biostimulatie in het gezicht. Bekijk haar ervaring en zoek de 7 verschillen! Koen, als bedenker van de Longevity filosofie is continu op zoek naar technieken die wetenschappelijk verantwoord veilige en nieuwe verrassende resultaten bieden. En Maaike gaf aan dat de Ultralift behandeling naar méér smaakt. Binnenkort dus meer van Maaike over bijvoorbeeld de prettige techniek van de Dreamshaper: op naar die felbegeerde beachbody!

Uitnodiging

De Ultralift zelf ervaren? Vraag een proefbehandeling aan bij het Longevity Lifestyle Center in Maarssen.

En zoals Maaike zeg: blijven lachen in het leven! Dát blijft nog altijd de kortste weg naar een aantrekkelijke uitstraling.

Je kunt ons ook bezoeken bij de Beauty Trade Show op 7, 8 en 9 april in de Jaarbeurs Utrecht. Je vindt ons in Hal 11 op stand N.020.

Wij geven de hele dag demonstraties op een speciale catwalk. Door de toelichting ter plekke zie je direct wat er allemaal mogelijk is. Onze Longevity Experts kunnen jou ook één-op-één meer vertellen. Of check www.longevity.nu