INNO-CAPS®, IN&OUT NUTRICOSMETICS

INNOAESTHETICS - INNOVATION FROM EXPERIENCE

Maak kennis met InnoAesthetics. Een complete lijn dermocosmetics, uitsluitend beschikbaar voor de échte huidprofessional.

InnoAesthetics biedt een complete range producten die door de professional kunnen worden ingezet om specifieke huidproblemen aan te pakken. Daarnaast wordt een compacte lijn thuisverzorgingsproducten aangeboden die naadloos aansluiten op de behandeling in de praktijk, en in vele gevallen als voorbereiding dienen op de professionele behandeling conform specifieke behandelprotocollen.

InnoAesthetics wordt niet online verkocht en is slechts voorbehouden aan huidprofessionals die goed worden getraind in het gebruik van de producten. Longevity lifestyle & wellness is exclusief distributeur van InnoAesthetics in de Benelux en heeft InnoAesthetics in Januari 2016 geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Daarnaast biedt Longevity al haar klanten een optimale ondersteuning zoals u dat van ons gewend bent.

Bezoek www.InnoAesthetics.nl om meer te weten te komen over het merk.

InnoAesthetics biedt 5 specifieke lijnen aan.

INNO-TDS®
Specifiek ontwikkeld voor toepassing bij transdermale toepassing door esthetische professionals. De actieve ingrediënten worden via diverse transdermale afgifte systemen (TDS) afgegeven in de diepere huidlagen en passeren het stratum corneum. TDS formules zijn volledig puur en steriel verpakt zonder parabenen en andere conserveringsmiddelen. 

INNO-EXFO®
Een compleet systeem van chemische peelings die een variëteit aan (fruit)zuren combineren. Tien verschillende peelings adresseren verschillende pathologieën en huidbehoeften.

INNO-ROLLER®
Ontworpen om toe te worden gepast tijdens micro-needling (Dermaroller, Dermastamp, Dermapen, Meta-therapie, en Voluderm) behandelingen.

INNO-CAPS®
Nutri-cosmetics ter aanvulling op het gebruik van dermocosmetics. Compacte lijn met voedingssupplementen met een gerichte werking.

INNO-DERMA®
Complete range thuisverzorgingsproducten bestaande uit geavanceerde formules ontworpen om specifieke oplossingen te bieden voor elk esthetisch probleem.

GEÏNTERESSEERD? VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN!