LEGEND+: EEN REVOLUTIE IN MEDISCH ESTHETISCHE HUIDVERBETERING & FIGUURCORRECTIE.

Legend+ is geen behandeling maar een revolutionair esthetisch concept waarmee alle in de esthetische branche beschikbare huidverbeteringsmethoden worden samengevoegd tot een geïntegreerd behandelprotocol om tot de best mogelijke resultaten te komen zonder pijn en met een minimale hersteltijd. De Legend+ behandelingen worden gegeven met het LEGEND™ systeem van Pollogen.

Wat de LEGEND™ uniek maakt? Drie legendarische en door Pollogen gepatenteerde technologieën in één behandelplatform waarmee verfijnde alternatieven worden geboden voor de meest populaire huidverbeteringsmethoden zoals Microneedling, Radiofrequentie en Fractionele Skin Resurfacing. Deze technologieën hebben de huidige standaard in de medisch esthetische branche uitgedaagd door meer comfort, efficiëntie en effectiviteit na te streven. Stuk voor stuk hebben deze technologieën wereldfaam behaald onder de namen TriPollar, Voluderm HE en TriFractional.

3 REVOLUTIONAIRE TECHNOLOGIEËN IN ÉÉN BEHANDELPLATFORM

1. VOLUDERM HE

3e generatie micro-needling voor een natuurlijk fillereffect van binnenuit die limitaties van andere needling- technologieën overstijgt.

2. TRILIPO

Een unieke combinatie van twee effectieve technieken – TriPollar Radiofrequentie (RF) en Dynamic Muscle Activation (DMA) die tegelijk worden uitgezonden door één en dezelfde applicator.

3. TRIFRACTIONAL

3e generatie RF Skin Resurfacing. Het alternatief voor lasers omdat het als enige gebruik maakt van drie pulsen waardoor de RF-energie dieper in het weefsel penetreert op een meer comfortabele wijze voor een veilige en effectieve behandeling, met minimaal discomfort en een beperkte hersteltijd.

LEGEND™ | VOLUMIZE | CONTOUR | RESURFACE

Pollogen LEGEND™ is ons meest geavanceerde medisch-esthetisch systeem. LEGEND™ incorporeert de meest innovatieve en leidende technologieën uit de branche in één systeem – Voluderm™ Hybrid Energy (HE), TriPollar RF – TriLipo (TriLipo RF + Dynamische Spieractivatie DMA) & TriFractional – en biedt effectieve dermale volumering, contouring en resurfacing van gelaat en lichaam. Procedures zijn vrijwel pijnloos en vereisen minimale hersteltijd. Cliënten kunnen direct na de behandeling hun dagelijkse routine hervatten.

Legend-Huidmodel
Voluderm-logo-met-techniek

3e GENERATIE MICRONEEDLING VOOR EEN NATUURLIJK FILLER EFFECT VAN BINNENUIT
VoluDerm Hybrid Energy (HE) is een innovatieve en vooruitstrevende technologie die limitaties van andere needling technologieën overstijgt. Reduceert klinisch bewezen de tekenen van huidveroudering en regenereert de huid. Gedurende de behandeling penetreren zeer fijne micronaaldjes met behulp van radiofrequentie in de dermis waardoor van binnenuit de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd.

Anders dan andere fractionele behandelingen is de reactie van de epidermis na de procedure zeer mild waardoor de cliënt zijn dagelijkse bezigheden niet hoeft te onderbreken. Voluderm HE behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen, minimaal invasief, snel, comfortabel en met minimaal discomfort.

VOLUDERM HE RESULTATEN
TriLipo-logo-met-techniek

DRIEVOUDIGE AANPAK VOOR VETREDUCTIE & BODYCONTOURING
TriLipo is een unieke combinatie van twee effectieve technieken – TriPollar Radiofrequentie (RF) en Dynamic Muscle Activation (DMA) die tegelijk worden uitgezonden door één en dezelfde applicator.

TriLipo technologie werkt gelijktijdig op de dermis, hypodermis (vet) en spieren om een superieure vetvermindering mogelijk te maken. Het combinatie effect van TriLipo RF en TriLipo DMA zorgt voor een gelijkmatig verdeelde diepgaande verwarming van zowel de dermis als de onderliggende vetlagen.

TRILIPO RESULTATEN
TriFractional-logo-met-techniek

3e GENERATIE RF SKIN RESURFACING – HET RESURFACING ALTERNATIEF VOOR LASERS

TriFractional is een door Pollogen ontwikkelde en gepatenteerde fractionele radiofrequentie technologie die als enige gebruik maakt van drie pulsen waardoor de RF energie dieper in het weefsel penetreert op een comfortabelere wijze voor een veilige en effectieve behandeling, met minimaal discomfort en beperkte hersteltijd.

De energie van de TriFractional maakt een diepe, veilige en effectieve fractionele micro verwonding van de huid mogelijk die het natuurlijke helingmechanisme van de huid stimuleren. Na een behandeling functioneren de omliggende gebieden als helingscentra. De aanmaak van nieuw collageen wordt intensief gestimuleerd om gezond huidweefsel te creëren. Het is vandaag de dag één van de meest gevraagde anti-aging behandelingen.

TRIFRACTIONAL RESULTATEN

GEÏNTERESSEERD? BOEK EEN BEHANDELING BIJ EEN INSTITUUT