POLLOGEN – VEILIGE, EFFECTIEVE ANTI-AGING & BODY CONTOURING SYSTEMEN

Pollogen, marktleider in innovatieve Anti-aging technologie

Pollogen Ltd is een wereldleider op het gebied van medisch esthetische systemen en biedt professionals in meer dan 60 landen een brede range van geavanceerdere esthetische oplossingen om hun cliënten optimaal te kunnen bedienen.

Pollogen is de ontwikkelaar en fabrikant van 5 revolutionaire technologieën die in de industrie bekend staan onder de vooraanstaande merknamen VoluDerm®, TriPollar®, TriLipo®, OxyGeneo™, TriFractional™ en Hybrid Energy™.

Pollogen biedt een volledige lijn klinisch bewezen, veilige, effectieve en non-invasieve behandelplatformen voor anti-aging gelaat- en lichaamscontouring met een uitgebreide range esthetische applicaties waaronder omvangvermindering, cellulitereductie en huidversteviging.

Pollogen – Expect More: More Innovation, More Results, More Service & More Profit.

Pollogen-logo-300x296
Pollogen-TriPollar-Logo-225x300

TRIPOLLAR® – DERDE GENERATIE RADIOFREQUENTIE

Pollogen is grondlegger van TriPollar Radiofrequentie. TriPollar Radiofrequentie (RF) technologie is een 3e generatie radiofrequentie. TriPollar stijgt boven de limitaties uit van voorgaande mono- en bipolaire technologieën. Eenvoudig in gebruik en extreem efficiënt.

Met de TriPollar technologie wordt gefocuste en optimale radiofrequentie-energie afgegeven op het huidoppervlak en het onderhuidse vetweefsel. Gecontroleerde energie wordt op een specifiek behandelgebied afgegeven door middel van 3 of meer electroden. Deze gefocuste vorm van radiofrequentie maakt het mogelijk om zowel de dermis als hypodermis (vetweefsel) te behandelen en kan worden ingezet voor gelaat en lichaam.

Bij gelaatsbehandelingen zorgt TriPollar-RF voor een contractie van bestaande collageenvezels en stimuleert de regeneratie van nieuwe collageenvezels in de dermis. Doelgerichte lichaamsbehandelingen laten vetcellen in de hypodermis krimpen om plaatselijke vetophopingen, cellulite en omvang te verminderen terwijl gelijktijdig de huid wordt verstrakt.

TriPollar behandelingen zijn comfortabel en geven direct zichtbare lichaamsvormende en huidverbeterende resultaten vanaf de eerste behandeling.
Voor duurzame resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd wordt een kuur van meerdere behandelingen geadviseerd.

Voor meer informatie bezoek www.tripollar.nu

TRILIPO® – DRIEVOUDIGE AANPAK VOOR COMPLETE ANTI-AGING & BODYCONTOURING

TriLipo is een unieke combinatie van twee effectieve technieken – TriPollar Radiofrequentie (TriLipo RF) en Dynamic Muscle Activation (TriLipo DMA) die tegelijk worden uitgezonden door één en dezelfde applicator. Het synergetische effect zorgt voor een non-invasieve vetverwijdering, lymfedrainage, huidversteviging, spierversterking, cellulitevermindering en rimpelreductie.

Dit resulteert in ongeëvenaarde esthetische resultaten voor cliënten zonder chirurgische ingrepen en biedt vele behandelopties in één behandelplatform: bestrijden van vetophopingen, huidverslapping, cellulite, striae, acne en (acne)littekens evenals het uitvoeren van een non-invasieve SMAS facelift en anti-rimpelbehandeling.

TriLipo technologie werkt gelijktijdig op de dermis, hypodermis (vet) en spieren om een superieure vetvermindering mogelijk te maken. Het combinatie-effect van TriLipo RF en TriLipo DMA zorgt voor een gelijkmatig verdeelde diepgaande verwarming van zowel de dermis als de onderliggende vetlagen.

Voor meer informatie bezoek www.trilipo.nu

Pollogen biedt een volledige lijn klinisch bewezen, veilige, effectieve en non-invasieve behandelplatformen voor anti-aging gelaat- en lichaamscontouring met een uitgebreide range esthetische applicaties waaronder omvangvermindering, cellulitereductie en huidversteviging.

Pollogen – Expect More: More Innovation, More Results, More Service & More Profit.

Pollogen-TriLipo-Logo-225x300
Pollogen-OxyGeneo-Logo-225x300

OXYGENEO™ – HET ALTERNATIEF VOOR MICRODERMABRASIE EN ZUURSTOFTHERAPIE IN ÉÉN

OxyGeneo is een revolutie in huidverzorging. Deze 3-in-1 Superfacial geeft binnen 15 minuten het resultaat van een anderhalf uur durende schoonheidsbehandeling.

Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd doordat de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met een unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. OxyGeneo zorgt voor een effectieve reiniging, exfoliatie en produceert ontelbare koolstofdioxidebelletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Deze CO2-rijke omgeving triggert een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect waardoor er een verhoogde zuurstoftoevoer in de weefsels ontstaat die:

– zuurstofrijk bloed direct naar het behandelde gebied stuurt
– een vasodilatatie creëert en de bloedtoevoer verhoogt
– het celmetabolisme van de huidcellen verhoogt
– de opname van actieve ingrediënten in de huid bevordert

Voor meer informatie bezoek www.geneo.nu

TRIFRACTIONAL™ – FRACTIONELE SKIN RESURFACING MET RADIOFREQUENTIE

TriFractional is een geavanceerde fractionele radiofrequentietechnologie voor een ongeëvenaarde anti-aging behandeling. Het maakt een diepe, veilige en effectieve fractionele micro-verwonding van de huid mogelijk en triggert het zelfherstellend vermogen om de huid van binnenuit te vernieuwen. Het is vandaag de dag één van de meest gevraagde behandelingen.

TriFractional is een door Pollogen ontwikkelde en gepatenteerde fractionele radiofrequentietechnologie die als enige gebruik maakt van drie pulsen waardoor de RF-energie dieper in het weefsel penetreert op een zeer comfortabele wijze voor een veilige en effectieve behandeling, met minimaal discomfort en beperkte hersteltijd.

TriFractional minimaliseert de impact op de epidermis en voorkomt oververhitting van het behandelde weefsel. De eerste puls is een ‘micro-ablatieve’ puls, die kleine gaatjes in de epidermis maakt, de tweede puls penetreert de huid en verhit het weefsel, de derde puls penetreert het diepst, waarbij de mid-dermis wordt verhit.

Pollogen-TriFractional-Logo-225x300
Pollogen-Hybrid-energy-Logo-225x300

HYBRID ENERGY™ – 3E GENERATIE MICRO-NEEDLING VOOR GEAVANCEERDE NON-CHIRURGISCHE DERMALE VOLUMERING

Hybrid Energy Technologie introduceert de 3e generatie in Micro-needling. Hybrid Energy is opgebouwd uit een unieke combinatie van twee soorten energieën; Thermale IMA* & Elektrische IMA*.

Deze bi-gefaseerde applicatie van energie stimuleert lichaamseigen processen om de natuurlijke productie van hyaluronzuur, collageen en elastine te verhogen.

Het resultaat van de Hybrid Energy technologie is een significant maar natuurlijk uitziend fillereffect, dermale volumering, rimpelreductie, huidverjeugdiging en
-lifting. Resultaten verbeteren in de loop van de tijd en zijn langdurig.

Voor meer informatie bezoek www.surgen.nu

* IMA = Invisible Micro Ablation = Onzichtbare Micro-Ablatie.

Voor meer informatie bezoek www.tripollar.nu

Menig leverancier schermt met termen als klinisch of wetenschappelijk bewezen. Alleen wanneer onderzoeken ‘peer reviewed’ en gepubliceerd zijn in vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften weet je of je iets bijzonders in handen hebt. De effectiviteit en veiligheid van Pollogen’s technologieën zijn in 10 peer reviewed en tal van onafhankelijke klinische onderzoeken beschreven. Pollogen is daarmee één van de weinig innovatieve en trendsettende fabrikanten ter wereld. U kunt de onderzoeken inzien via onze internationale website www.pollogen.com/peer-reviewed of vraag een kopie aan door contact op te nemen via het contactformulier.

Pollogen-studies-300x226

GEÏNTERESSEERD? VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN!