PAGINA TITEL

POLLOGEN SYSTEMEN

Naast de Geneo+, Legend en Maximus levert Pollogen nog een reeks aan professionele systemen. Hierdoor is er voor elke salon een passende oplossing. Hieronder is een overzicht opgenomen van de verschillende systemen.

Pollogen-logo
Apollo-systeem

APOLLO

Pollogen’s Apollo is een medisch gecertificeerde ‘alles-in-één’ oplossing voor zowel het verminderen van vetophopingen als omvang. Het stimuleert daarnaast de collageenproductie, verstrakt de huid, bestrijdt rimpels en tekenen van huidveroudering. Het Apollo systeem is op basis van de gepatenteerde TriPollar radiofrequentietechnologie. Het is een geoptimaliseerd behandelplatform en biedt geavanceerde non-invasieve, pijnvrije, snelle en effectieve esthetische behandelingen voor alle lichaamsgebieden, inclusief een kleine applicator voor de zeer delicate gebieden. Het Apollo systeem is powered by TriPollar. TriPollar Radio Frequentie (RF) technologie is een 3e generatie radiofrequentie. TriPollar stijgt boven de limitaties uit van voorgaande mono- en bipolaire technologieën.

REGENXL

Pollogen’s Regen XL is het professionele systeem voor klinieken, spa’s en salons die direct zichtbaar resultaat levert. Gevoed door de klinisch bewezen TriPollartechnologie. Het Regen XL-systeem biedt betaalbare, gemakkelijke en pijnvrije behandelingen voor huidverstrakking, anti-cellulite, bodycontouring en anti-aging. Het systeem is gemakkelijk te bedienen. Het is het ideale instapmodel om zonder al te hoge investeringen de originele TriPollar- behandelingen aan het assortiment toe te voegen.
Regen-systeem
Surgen-systeem

SURGEN

De Surgen introduceert de 3e generatie Micro-needling en combineert deze met de in populariteit winnende fractionele radiofrequentietechnologie. Deze twee technologieën stimuleren in synergie de lichaamseigen processen om de natuurlijke productie van hyaluronzuur, collageen en elastine te verhogen. Het resultaat is een significant maar natuurlijk uitziend fillereffect, dermale volumering, rimpel- reductie, huidverjeugdiging en lifting. Resultaten verbeteren in de loop van de tijd en zijn langdurig.

Hybrid Energy & TriFractional

De Surgen bevat 2 door Pollogen ontwikkelde en gepatenteerde technologieën: Hybrid Energy – 3e Generatie Micro-needling. De Surgen is een behandelplatform dat kan worden uitgebreid met de TriFractional Applicator voor fractionele skin- resurfacing. De Trifractional Applicator is voorbehouden aan huidtherapeuten, anti-aging artsen, plastisch chirurgen en esthetische professionals.

POLLOGEN; GENUINE INNOVATION INSIDE

Pollogen Ltd. is een wereldleider op het gebied van medisch esthetische systemen en biedt professionals in meer dan 60 landen een brede range van geavanceerde esthetische oplossingen om hun cliënten optimaal te kunnen bedienen.Pollogen is de ontwikkelaar en fabrikant van drie revolutionaire technieken die in de industrie bekend staan onder de vooraanstaande merknamen TriPollar®, TriLipo® en TriFractional™.

Pollogen biedt een volledige lijn klinisch bewezen, veilige, effectieve en non-invasieve behandelplatformen voor anti-aging gelaat,- en lichaamscontouring met een uitgebreide range esthetische applicaties waaronder omvangvermindering, cellulitereductie en huidversteviging. Voor meer informatie, bezoek www.pollogen.com.

Pollogen — Expect More: More Innovation, More Results, More Service.

Maximus5

WE STAAN JE GRAAG TE WOORD!