Ultratone DREAMSHAPER™ Futura® Ultra Pro

De Futura Ultra Pro is het eerste uitbreidbare Bioenergy platform van Ultratone. De DREAMSHAPER bevat alle technologieën voor zowel gelaat als lichaam en is daarmee het multi-inzetbare systeem dat gebruikt kan worden om aan alle body- en faceshaping wensen van cliënten te voldoen.

Gebaseerd op 50 jaar wetenschappelijk onderzoek en medische kennis lanceert Ultratone de nieuwe Bio Energy Synchronised Technologies (B.E.S.T) en de unieke LUMITM transmitters. De pionier van Biostimulatie verstevigt hiermee haar positie als wereldleider op het gebied van Professionele en non-invasieve esthetische behandelingen.

De Ultratone DREAMSHAPER is ontwikkeld om aan al uw body en face shaping wensen te voldoen.

Futura ULTRALIFT®

Met UltraLift van Ultratone wordt de meest onderschatte huidlaag (SMAS-laag) in huidverbetering effectief aangepakt voor een verhoogde spiertonus terwijl gelijkertijd de collageen- en elastineproductie wordt verhoogd. Het resultaat is een non-chirurgische facelift.

Gedurende een Biostimulatie sessie met de Facial Activator worden
bio-elektrische signalen via 20 facial leads aan het gelaat afgegeven.
Deze signalen dringen vervolgens door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. De Ultratone signalen zorgen ervoor dat spieren samentrekken net alsof het een natuurlijk signaal van de zenuwen heeft ontvangen. Spieren worden hierdoor getraind verstevigd, versterkt en gelift. Anders dan bij vrijwillige gelaatstraining, die expressie rimpels kunnen verergeren, zullen de Ultratone impulsen die aan de spieren worden afgegeven het gelaat gladder maken, liften, verstevigen en verjeugdigen om zo de tekenen van huidveroudering te bestrijden.

Biostimulatie behandelingen kunnen gebruikt worden voor een non-chirurgische facelift, spierversterking, reductie van fijne lijntjes, huidverbetering, verbetering microcirculatie, lymfedrainage en bindweefselreparatie.

ULTRATONE FUTURA® PRO Het Bioenergy™ Multi System

Naast Biostimulatie maakt het Futura Pro systeem gebruik van diverse andere Bio-energieën (Bioenergy) zoals Chromotherapie (kleurtherapie), Biofrequentie, Micro-currents en Ultrasound. Het Ultratone Futura Pro Systeem laat deze technieken bovendien daadwerkelijk met elkaar samenwerken op een fysiologisch correcte manier.

De combinatie van alle vooraanstaande technieken uit de medische, therapeutische en esthetische wereld in één multifunctioneel systeem stelt u als specialist in staat vele verschillende behandelingen te geven voor zowel gelaat als lichaam voor hem en haar.

EXCEL® PRO 51 Topprogramma's voor holistische gelaat en lichaamsbehandelingen

Zoals zijn naam doet vermoeden is dit stijlvolle professionele systeem ontworpen om te excelleren.
De Ultratone ExcelPro is ideaal voor professionele behandelingen in Fitness centra, Fysiotherapeutische praktijken of instituten die zich voornamelijk willen richten op Biostimulatie van Ultratone voor het lichaam. Dit is het laagst geprijsde systeem van Ultratone in de lijn professionele systemen. Het kenmerkt zich door een eenvoudige bediening, gecombineerd met schier oneindige mogelijkheden om de parameters van de programma's aan te passen.

De ExcelPro is met recht de beste machine op het gebied van elektrotherapie en brengt de meest comfortabele golfvormen ter wereld voort.