NIEUW IN NEDERLAND: TriLipo, de kracht van Maximus

TriLipo is een unieke combinatie van twee effectieve technieken – TriLipo Radiofrequentie (RF) en TriLipo Dynamic Muscle Activation (DMA) die tegelijk worden uitgezonden door één en dezelfde applicator.

Het synergetische effect resulteert in een non-invasieve vetverwijdering, lymfedrainage, huidversteviging, cellulitevermindering en rimpelreductie.

In onderstaand filmpje wordt de techniek uitgelegd.

TriLipo technologie werkt gelijktijdig op de dermis, hypodermis (vet) en spieren om een superieure vetvermindering mogelijk te maken. Het combinatie effect van TriLipo RF en TriLipo DMA zorgt voor een gelijkmatig verdeelde diepgaande verwarming van zowel de dermis als de onderliggende vetlagen.

TriLipo RF energie verhit het onderhuidse vetweefsel waardoor de vrijgave van opgeslagen vet uit de adipocyten wordt gestimuleerd. Dit thermale effect verhoogt daarnaast het natuurlijke vetmetabolisme.

De afvoer van vrijgegeven vet wordt versneld door gelijktijdig interne en externe druk op het vetweefsel toe te passen. Van binnenuit zorgt TriLipo DMA voor een spiercontractie, waardoor vetcellen naar het huidoppervlak worden gedrukt. Extern worden door de mechanische druk van de applicator de vetcellen naar beneden gedrukt. Dit “pers-effect” zorgt ervoor dat vetcellen geleegd worden en de vrijgegeven vetten door middel van de gepatenteerde DMA lymfedrainage techniek worden afgevoerd. De combinatie van TriLipo RF en DMA bevordert de bloedcirculatie en optimaliseert de zuurstofvoorziening.

In de dermis worden collageenvezels verhit door geconcentreerde radiofrequentie waardoor deze contracteren. Het resultaat is een direct strakkere en gladdere huid. Daarnaast wordt het metabolisme van fibroblasten gestimuleerd om de regeneratie van collageen te bevorderen en de huid op de lange termijn duurzaam te verstevigen.

Een TriLipo behandeling wordt uitgevoerd met het Maximus systeem van Pollogen Ltd. Pollogen is de grondlegger van de innovatieve TriPollar technologie een 3e generatie radiofrequentie therapie die een ware revolutie heeft veroorzaakt op het gebied van non-invasieve behandelprocedures tegen plaatselijke vetophopingen, cellulite en huidverslapping. Deze technologie is door vele geprobeerd te immiteren echter de gepatenteerde TriPollar techniek met voortdurende polariteitswisseling blijft uniek. Door de lancering van twee nieuwe originele en geavanceerde technologiën blijft Pollogen de concurrentie weer voor en ontketend wederom een revolutie in non-invasieve anti-aging en bodyshaping solutions voor de Esthetische Professional.

Voor meer informatie kunt u hier ons contactformulier invullen.