POLLOGEN – VEILIGE, EFFECTIEVE ANTI-AGING & BODY CONTOURING SYSTEMEN

EXPECT INNOVATION: HET MAXIMUS SYSTEEM

Het Maximus TriLipo systeem is het meest complete anti-aging en lichaamsvormende systeem in de markt. Het is het enige systeem die twee originele technieken combineert:TriLipo Radiofrequency (RF), TriLipo Dynamic Muscle Activation (DMA)

Deze combinatie stelt Esthetisch Specialisten in staat om 3 lagen van de huid te behandelen: de dermis, vet en spieren. Dit resulteert in ongeëvenaarde esthetische resultaten voor cliënten zonder chirurgische ingrepen.

Maximusbig
Maximus2

TRILIPO MED BEHANDELPROCEDURE

Het Maximus-systeem is een behandelplatform dat kan worden uitgebreid met de TriFractional Applicator voor fractionele skinresurfacing. Deze innovatieve anti-aging procedure stelt cliënten in staat om alle 4 de weefsellagen te behandelen: de epidermis, dermis, vet en spieren.

De Trifractional Applicator is voorbehouden aan huidtherapeuten, anti-aging artsen, plastisch chirurgen en esthetische professionals.

TriLipo RF + TriLipo DMA + TriFractional = TriLipo MED

EXPECT MORE VOORDELEN

Direct zichtbaar resultaat I Duurzaam langetermijn effect I Klinisch bewezen resultaten I Snelle, walk-in, walk-out procedures I Minimale hersteltijd I Non-invasieve behandeling
Maximus3
Maximus4

EXPECT MORE BEHANDELMOGELIJKHEDEN

 • Facial Contouring
 • Langdurige omvangvermindering
 • Rimpelreductie
 • Verbetering van acne littekens
 • Verstevigen en verjeugdigen huid
 • Huidverstrakking
 • Cellulitevermindering
 • Striaeverbetering
 • Liften, tonifiëren en verstevigen van spieren
 • Ontgiften en Lymfedrainage
 • Verbeterde bloedcirculatie en zuurstofvoorziening
 • Vermindering pigmentatievlekken en meer…

POLLOGEN; GENUINE INNOVATION INSIDE

Pollogen Ltd. is een wereldleider op het gebied van medisch esthetische systemen en biedt professionals in meer dan 60 landen een brede range van geavanceerde esthetische oplossingen om hun cliënten optimaal te kunnen bedienen.Pollogen is de ontwikkelaar en fabrikant van drie revolutionaire technieken die in de industrie bekend staan onder de vooraanstaande merknamen TriPollar®, TriLipo® en TriFractional™.

Pollogen biedt een volledige lijn klinisch bewezen, veilige, effectieve en non-invasieve behandelplatformen voor anti-aging gelaat,- en lichaamscontouring met een uitgebreide range esthetische applicaties waaronder omvangvermindering, cellulitereductie en huidversteviging. Voor meer informatie, bezoek www.pollogen.com.

Pollogen — Expect More: More Innovation, More Results, More Service.

Maximus5

TECHNOLOGIEËN

Het Maximus-systeem is het meest complete anti-agingsysteem op de markt. Door de combinatie van de verschillende, door Pollogen ontwikkelde, technologieën TriLipo RF, TriLipo DMA and TriFractional, biedt Maximus de mogelijkheid om effectief vier lagen van de huid te behandelen: epidermis, dermis, vet en spieren. Maximus is het enige verkrijgbare esthetische systeem dat in staat is om alle vier de weefsellagen te behandelen.

TRIPOLLAR

tripollar

3E GENERATIE RADIOFREQUENTIE

Pollogen is de grondlegger van TriPollar Radiofrequentie. TriPollar Radio- frequentie (RF) technologie is een 3e generatie van radiofrequentie. TriPollar stijgt boven de limitaties uit van voorgaande monopolaire en bipolaire technologieën. Eenvoudig in gebruik en extreem efficiënt. TriPollar behandelingen geven direct zichtbare lichaamsvormende en huidverbeterende resultaten vanaf de eerste behandeling – en duurzame resultaten zonder chirurgische ingrepen en zonder lange hersteltijd.

De effectiviteit van TriPollar is binnen verschillende onafhankelijke klinische onderzoeken aangetoond.

De resultaten van TriPollar worden met de nieuw ontwikkelde TriLipotechniek verdubbeld dankzij de combinatie van TriLipo RF met TriLipo DMA.

Onderstaand een video met meer uitleg over TriPollar.

TRILIPO

trilipo

2 TECHNOLOGIEËN IN ÉÉN APPLICATOR

TriLipo is een unieke combinatie van twee effectieve technieken: TriLipo Radiofrequentie (RF) en TriLipo Dynamic Muscle Activation (DMA) die tegelijk worden uitgezonden door één en dezelfde applicator. Het synergetische effect resulteert in een non-invasieve vetverwijdering, lymfedrainage, huidversteviging, cellulitevermindering en rimpelreductie.

TriLipo technologie werkt gelijktijdig op de dermis, hypodermis (vet) en spieren om een superieure vetvermindering mogelijk te maken. Het combinatie-effect van TriLipo RF en TriLipo DMA zorgt voor een gelijkmatig verdeelde diepgaande verwarming van zowel de dermis als de onderliggende vetlagen.

TriLipo RF energie verhit het onderhuidse vetweefsel waardoor de vrijgave van opgeslagen vet uit de adipocyten wordt gestimuleerd. Dit thermale effect verhoogt daarnaast het natuurlijke vetmetabolisme.

De afvoer van vrijgegeven vet wordt versneld door gelijktijdig interne en externe druk op het vetweefsel toe te passen. Van binnenuit zorgt TriLipo DMA voor een spiercontractie, waardoor vetcellen naar het huidoppervlak worden gedrukt. Extern worden door de mechanische druk van de applicator de vetcellen naar beneden gedrukt. Dit ‘perseffect’ zorgt ervoor dat vetcellen geleegd worden en de vrijgegeven vetten door middel van de gepatenteerde DMA-lymfedrainagetechniek worden afgevoerd. De combinatie van TriLipo RF en DMA bevordert de bloedcirculatie en optimaliseert de zuurstofvoorziening.

In de dermis worden collageenvezels verhit door geconcentreerde radiofrequentie waardoor deze contracteren. Het directe resultaat is een strakkere en gladdere huid. Daarnaast wordt het metabolisme van fibroblasten gestimuleerd om de regeneratie van collageen te bevorderen en de huid op de lange termijn duurzaam te verstevigen.

TRIFRACTIONAL

trifractional

TRIFRACTIONAL: 3 PULSEN VOOR EEN DIEPERE PENETRATIE

TriFractional is een geavanceerde radiofrequentietechnologie voor een ongeëvenaarde anti-aging behandeling. Het maakt een diepe, veilige en effectieve fractionele microverwonding van de huid mogelijk. Het is vandaag de dag één van de meest gevraagde behandelingen.De energie van de TriFractional creëert micro- wondjes die het natuurlijke helingsmechanisme van de huid stimuleren. Na een behandeling functioneren de omliggende gebieden als helingscentra. De aanmaak van nieuw collageen wordt intensief gestimuleerd om gezond huidweefsel te creëren.

TriFractional is een door Pollogen ontwikkelde en gepatenteerde fractionele radiofrequentietechnologie die als enige gebruik maakt van drie pulsen waardoor de RF-energie dieper in het weefsel penetreert op een meer comfortabele wijze voor een veilige en effectieve behandeling, met minimaal discomfort en een beperkte hersteltijd.

TriFractional minimaliseert de impact op de epidermis en voorkomt oververhitting van het behandelde weefsel.

De eerste puls is een “micro-ablatieve”puls, die kleine gaatjes in de epidermis maakt.

De tweede puls penetreert de huid en verhit het weefsel.

TriFractional wordt geleverd met wegwerptips om het comfort en de veiligheid van elke cliënt te waarborgen.

VOOR EN NA FOTO'S

BEHANDELINGEN

Het Maximus systeem biedt een verscheidenheid aan behandelmogelijkheden!

Buik
EXPECT FAB ABS

De buik is één van de eerste gebieden die uit balans raakt. Striae, cellulite, vetophopingen en huidverslappingen zijn hier het eerste zichtbaar.TriLipo behandelingen zijn veilig en effectief om de plaatselijke vetophopingen te verminderen, cellulite te bestrijden en de huid intensief te verstevigen. Striae en littekenweefsel kan verminderd worden met de TriFractionaltechnologie.

Billen
EXPECT TO LIFT & FIRM

Wanneer de billen vorm verliezen helpt TriLipo om de omvang te verminderen en bilspieren te liften terwijl de huid verstevigd wordt.

Dijen
EXPECT TO REGAIN YOUR FIGURE

Of het nu gaat om de binnen- of buitenkant van de dijen, TriLipo vermindert de omvang en bestrijdt cellulite. TriLipo vermindert vetophopingen door middel van de gepatenteerde TriLipo RF-pulsen. TriLipo DMA voert vervolgens de vrijgegeven afvalstoffen af en tonifieert de onderliggende spieren.

Armen
EXPECT TO GET RID OF THOSE FLABBY ARMS

De armen zijn één van de moeilijkste gebieden om huidverslapping te bestrijden. Met de TriLipobehandeling verstrakt de huid direct en op lange termijn worden onderliggende getonifieerd spieren voor een compleet resultaat.

Galaat
EXPECT TO TAKE YEARS OF YOUR FAC

TriLipo biedt een zeer effectieve en non-invasieve cosmedische gelaatsbehandeling om vroegtijdige huidveroudering te bestrijden.

Verbetering Gelaatscontouren
Non-chirurgische facelift
Rimpelvermindering

Hals
EXPECT TO TIGHTEN AND FIRM

De hals is net als de armen en handen één van de moeilijkste gebieden om de huid te verstrakken. TriLipo RF maakt het mogelijk.

WE STAAN JE GRAAG TE WOORD