Longevity brengt Total Gym naar Nederland

Total Gym, wereldwijde marktleider in functionele trainingsconcepten, daagt Nederland en de zwaartekracht uit met het eigen lichaamsgewicht!

De exclusieve distributeur van Total Gym (USA) voor Nederland is sinds kort Longevity Lifestyle & Wellness van Koen Welsch. Total Gym biedt uiterst effectieve trainingsmethoden afgestemd op uiteenlopende behoeften van rehabilitatie en gewichtsreductie tot het verbeteren van sportprestaties en conditie. Met 24 miljoen wereldwijde workouts per jaar weet deze organisatie al meer dan 40 jaar wat de fitnessindustrie nodig heeft om de laatste hypes in te vullen.

 

Met Total Gym heb je eigenlijk niets anders meer nodig

De systemen van Total Gym zijn ontworpen voor intensief en breed gebruik. Met één en hetzelfde apparaat worden privé-, smallgroup- en (GRAVITY) groepstrainingen gefaciliteerd voor de populaire kracht- en uithoudingstrainingen, cardio workouts, bootcamps, intervaltrainingen (HIT & HIIT) en op Pilates en yoga geïnspireerde mindfulnessprogramma’s.

Of het nu gaat om een groot fitnesscenter, een personal trainingsstudio of een praktijk voor fysiotherapie, de producten van Total Gym spelen in op de trend van functionele training met gebruik van lichaamsgewichten. Door training met het eigen lichaamsgewicht worden meerdere spiergroepen aangesproken. Andere voordelen zijn de snellere gewicht- en omvangreductie en verbetering van de BMI. Total Gym haalt trainingen van de vloer af en is mede door de instelbare inclinehoogte vriendelijk voor de gewrichten en de rug. De apparaten zien er echt anders uit en ook de ongeëvenaarde variëteit in mogelijkheden (meer dan 250 verschillende oefeningen per machine) valt op. Zo worden deelnemers continu naar uitdagende prestatiehoogten gebracht.

De twee nieuwste lijnen ‘Flagship Range’ en het ‘Elevate Circuit’ (met als absolute innovatie de Row Trainer) bieden de top aan complete, betaalbare en professionele fitnessapparatuur.

Elevate Circuit vereist bovendien geen begeleiding en het is direct duidelijk welke oefeningen erop gedaan kunnen worden. Op elk systeem is een QR code geplaatst die linkt naar een demonstratie- video.

 

Boeiend maatwerk

Koen Welsch: “Zowel Total Gym als Longevity Lifestyle & Wellness streven ernaar mensen gezonder te laten leven met natuurlijke oplossingen. Trainers voelen zich ondersteund en geholpen met onze kennis en expertise om zo verantwoorde en zeer effectieve fitnesstraining te kunnen geven.

Met de twee lijnen Flagship Range en Elevate Circuit in huis kunnen wij in combinatie met GRAVITY altijd maatwerk leveren aan echt elke fitnessondernemer. Zo blijven we de bezoekers van de fitnesscenters boeien”.

 

Ervaar het slimme gebruik van lichaamsgewicht tijdens BeautySpot Utrecht en Fibo Keulen

Tijdens BeautySpot op 9, 10 en 11 april in de Jaarbeurs Utrecht worden de mogelijkheden van Total Gym gedemonstreerd in de stand van het Longevity Lifestyle Center door middel van masterclasses, workshops en productdemonstraties. Voor de eerste 20 aanmelders op info@longevity.nu zijn er vrijkaarten voor de beurs beschikbaar.

Tijdens de Fibo in Keulen van 7 tot en met 10 april wordt bovendien de nieuwe revolutionaire Row Trainer van Total Gym gelanceerd. Deze roeimachine is een spraakmakende innovatie op het aloude concept.


Boilerplate

De distributeur van Total Gym voor Nederland is Longevity Lifestyle & Wellness, de groothandel voor het Longevity Lifestyle Center. Beide organisaties worden geïnspireerd door de Longevity merkfilosofie, een manier om vitaal ouder te worden en daardoor langer gelukkig te leven. Vanuit een totaalaanpak op het gebied van beweging, voeding, figuurcorrectie, huidverbetering en vitaliteitsbevordering worden authentieke producten geleverd. Bekende andere producten die Longevity op de esthetische markt heeft geïntroduceerd zijn onder andere Geneo+ (OxyGeneo & TriPollar) en de Ultratone Dreamshaper waar momenteel ruim 120 instituten in Nederland en België mee werken. Op 1 mei opent het eerste Longevity Lifestyle Center van Nederland haar deuren in Maarssen (Utrecht) waar een team van vakmensen met elkaar samenwerkt om consumenten te begeleiden naar hun meest vitale zelf. Een speciaal opgeleide Longevity Lifestyle Coach stelt individuele totaalplannen op waarbij op basis van de Longevity filosofie een combinatie gemaakt wordt van producten, behandelingen, methoden en adviezen op het gebied van voeding en beweging. Binnen deze aanpak worden de apparaten van TotalGym ook ingezet door de specialisten van het Longevity Expertteam.