Longevity brengt InnoAesthetics naar de Benelux

Longevity ontwikkelt, importeert en levert onderscheidende concepten, producten en methoden voor de Professionele Lifestyle, Skincare en Wellness branche. U vindt onze producten niet in de supermarkt, drogisterij of parfumerie maar bij professionele Schoonheidsspecialisten, Huidtherapeuten, Lifestyle coaches, Fitness centra, Saunas, Thermen, HotelSPAs en Wellness centers.

In onze zoektocht naar een nieuwe lijn producten gericht op de toepassing in combinatie met onze professionele apparatuur zijn hebben wij na een evaluatie van een aantal merken gekozen om de exclusieve distributie te gaan voeren voor InnoAesthetics in de Benelux.

InnoAesthetics bestaat uit een multidiscipinair team van professionals die technische-farmaceutische kennis combineren met wetenschappelijke-medische kennis zodat men in staat is om de markt te voorzien van eigentijdse producten met een eigen identiteit. InnoAesthetics haalt haar toewijding van de farmaceutische formulering uit het klassieke laboratorium en implementeert het in de productie van geavanceerde galenische ontwikkelingen, die leiden tot exclusieve formules die de huid zichtbaar verbeteren.

InnoAesthetics garandeert een maximale biobeschikbaarheid en synergy in formuleringen en actieve werkstoffen opdat de beste klinische resultaten worden behaald waarbij de veiligheid van de cliënt voorop staat.

De ervaring die in de tijd zijn opgedaan met InnoSearch, de erfenis van een apothekersfamilie die vier generaties terug gaat, en de vastberadenheid om in de voorhoede van onderzoek, ontwikkeling en technologie te staan, positioneren InnoAesthetics als een referentie laboratorium op wereldniveau.